Vinted
Sveiki! Vai tā ir taisnība kad vinted ir arī tagad Latvijā?🇱🇻
Piegādes laikā sabojātas drēbes
Sveikas!
Gribēju visus pabrīdināt par to, kas man tikko atgadījās. Sūtīju pircējai amoralle...
Brīdinu! Perversi pieteikumi
Dāmas, nebiju iedomājusies kaut ko šādu. Ārprāts 😵💫! Pieņemu, ka “juris.burbulis...
ATLAIDES KODI
Šeit rakstam tikai atlaižu kodus pakomātiem!
Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.
Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus d...
Uzmanību! Viltus krāpnieku profils myranda.high
myranda.high - robots, krāpnieks, neiesaisieties nekādos darījumos, ja tāds uzrodas pie apvā...
Drēbju WhatsApp grupas❤️
Varbūt kāda var atsūtīt linkus uz WhatsApp tirgošanās grupiņām? Diemžēl, visas pazudušas.
Kažoka pāršūšana.
Sveiki!
Varbūt kāda zina vietu, kur var pāršūt kažoku? Vēlams Rīgā vai tas apkaimē?
Internetā...
"Zīmols uzmanības pievēršanai"
Reāli besī kad pārdevēji norāda citu zīmolu, lai iemānītu cilvēkus apskatīt preci. Pie kam daži v...
Ne pa tēmai,bet aktuāli🔝
Interesē varbūt kādai/kādam ir pa ceļam Lucavsalas ksenukai lai izņemtu pasūtījumu un nosūtīt ...
Sadaļa kungiem
Varbūt varat palīdzēt ar padomu😅Izskatīju visu, bet nespēju atrast. Vai vīriešiem ir sadaļa kur...
Dzēsts lietotājs
Sveikas, ko darīt gadījumā, ja ir dzēsts lietotājs no kura vēlējos iegādāties pērli? No rīta sludi...
Andeles favorīti
Sveiki! Kāpēc man nerāda visus manus favorītus?
Atlaižu kodi pakomātiem
Tā kā visas iepriekšējās diskusijas slēgtas, tad atvēršu jaunu. Varbūt ir zināmi atlaižu kodi omniva...
Atkārtorti norāda nepareizu nr uz paciņām
Kāda turpina izmantot mana vīra nr kā saņemšanas nr paciņām no unisend, omniva, sūta uz Saldu un...
Krāpnieks alex.mukfuls Ņikita Ivanovs
Neviens neatbild, ne pārdevējs, ne administrācija.
Esmu samaksājusi 154 eur un klusums jau diva...
Jautājums
Interesanti, sadaļā, kur cilvēki kaut ko meklē, kāds vispār kaut ko pērk? Cik daudzas reizes biju pi...
Meklēju atsauksmes par zābakiem - UGG tipa "Emu Australia"
Gribēju pajautāt tiem, kas ir iegādājušies šos zābakus. Vai tie atbilst izmēram? Vai arī tie ir li...
Jautājums
Ja man ir ievietots sludinājums, pircējs atradas ārpus andeles un ja es atzīmēšu pārdots citam, ...
XL piegāde
Labdien, varbūt kāds zin, XL izmērs te pieejams piegādēm? Zinu ka unisend ir tāds izmērs, bet vai...
Kā pārdot?
Pirmo reizi vēlos pārdot preci. Kā tas ir jādarā, jāsūta savs bankas konts pircējai?
Omniva pakomāts
Mēģināju noformēt Omniva pakomātu parādīja ka ir noformēts bet izsūtīšanas kodu un to ka pērle ir re...
Krapniece
Vai kāda šajās dienas ir sūtijis uggi zābakus un naudu pārskaitījis uz Aleksandra Kurilova jo viss...
Vai yaga portālā pircējam vajag pārdevēja e-pastu
Sveiki!
Yagā pircēja vēlas pirkt preci un jautā e-pasta adresi. Vai tā nav kaut kāda krāpšana?
ANITA KREICBERGA
Meitenes, šī persona mani un vēl dāmas apkrāpa,esiet uzmanīgas!!!! Personas profilam tikai vakar ...
Omniva sūtīšana
Vai ir iespējams kaut kā nomainīt telefona numuru/kabūt skapja kodu, ja piegādi noformēju caur p...
Depop
Ar vien vairāk latvieši tirgojas arī depop.
Īsti neizprotu ar ko sūta izmantojot šo platfo...
Omniva nedarbojās, kad atsāks strādat?
Nevar noformēt pakas caur Omnivu
Daniels Rozkalns KRĀPNIEKS
Sākotnējā komunikācija viss kārtībā, pēc naudas pārskaitīšanas uz bankas kontu (manā gadījumā IND...
Savādie "pircēji".
Cilvēks X uzraksta, ka viņam interesē prece un vai tā pieejama. Atbildu, ka jā. Un tā tas cilvēk...