Piena, kokteiļu un dzērienu dzesēšanas sistēma ''Jura''

60 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols jura
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Tehnikas veids Kafijas automāti
Pievienots 28. aprīlis, 8:59205
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Pārdod Jura kafijas automātu piena dzesēšanas sistēmu. Var atdzesēt arī kokteiļus un citus dzērienus. Var pievienot jebkuram kafijas automātam kuram ir piena putošanas sistēma ar šļauciņu. Iespējams iestatīt nepieciešamo temperatūru. Jura ir kvalitatīvs Šveices brends. Ir instrukcija.
Bija pirkts par 170 eiro.
С помощью Cool Control вы можете создавать свежую молочную пену с мелкой текстурой для таких восхитительных напитков, как флэт уайт, и каждый раз получать идеальный результат. Для этого молоко охлаждают до оптимальной температуры 4 C. Индикатор уровня всегда напоминает пользователю, когда в охладитель необходимо долить молоко. Cool Control – optimāla dzesēšana perfektiem rezultātiem
Ar tehniski un vizuāli uzlaboto Cool Control tagad ir vēl labāks veids, kā baudīt modernos ēdienus ar pienu.
Novatoriskais piena dzesētājs ne tikai rada perfektu garšu, bet arī izskatās stilīgi.
Piens, kas atdzesēts līdz ideālai 4 °C temperatūrai, apvienojumā ar optimālu higiēnu nodrošina lielisku pamatu, lai pagatavotu plašu modernu speciālo kafiju ar pienu klāstu. Elegants iegarens dizains, izturīgi materiāli, augstas kvalitātes alumīnija detaļas un optimālas ērtības padara Cool Control par ideālu piederumu jebkuram automātiskajam kafijas automātam.
Cool Control atspoguļo klasisko JURA izskatu. Premium materiāli, pārsegs no augstas kvalitātes 1,5 mm bieza nerūsējošā tērauda un elegantas ventilācijas atveres akcentē Cool Control dizainu. Ar savām tīrajām, minimālistiskajām līnijām Cool Control saskan ar jebkuru JURA kafijas automātu
Ideāls piena rezultāts
Ar Cool Control jūs varat izveidot svaigas, smalkas tekstūras piena putas aizraujošiem dzērieniem, piemēram, plakanajam baltajam, ar nevainojamiem rezultātiem katru reizi. Lai to panāktu, pienu atdzesē līdz optimālajai 4 °C temperatūrai. Līmeņa indikators nodrošina, ka lietotājam vienmēr tiek atgādināts, kad dzesētājs ir jāpapildina ar pienu.

Higiēna ir vienkārša
Cieši pieguļošie savienotāji veido hermētiskus savienojumus starp piena tvertni, piena cauruli un piena sprauslu. Vienkārša pievienošana un atvienošana tikai dažu soļu laikā, optimāla higiēna tiek garantēta neatkarīgi no tā, vai gatavojat īpašu kafiju ar pienu vai automātiskās piena sistēmas tīrīšanas laikā. Nerūsējošā tērauda tvertni, sūkšanas cauruli un adapteri var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, lai nodrošinātu perfektus tīrīšanas rezultātus gandrīz īsā laikā.

Pērle patīk (6)

jana.mazina piedāvā

Līdzīgās Pērles

30 €80 €