Каталог

IAI Latvija

10 €
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!
Состояние Новый
Добавлено 5 мая, 21:0678
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!

Galda spēles "IAI Latvija" noteikumi un spēles gaita.
***
1. Spēle tiek sagatavota spēlēšanai! Uz galda tiek izbērti un vienā slānī izklāti visi spēles žetoni- gan ar bildēm, gan skaitļiem.
2. Tad visi spēles dalībnieki, skaitā no 3 līdz tik, cik ērti var satilpt ap spēles galdu, nostājas ap spēli un abas plaukstas novieto sev priekšā uz galda.
3. Viens spēlētājs tiek izvēlēts par pirmo "Saucēju", šis tituls un pienākums katru jaunu sauciena reizi tiek nodots nākamajam spēlētājam pa kreisi.
4. Saucējs izsauc vienu "Bildes un Skaitļa" kombināciju, bet pārējie dalībnieki šo kombināciju mēģina atrast.
"Skaitļu žetoni" ir pa vienam no katra skaitļa, bet "Bilžu žetoni"- no katra veida pa trīs, līdz ar to, meklējot īsto kombināciju, ir jābūt īpaši uzmanīgiem, jo īstā kombinācija ir tikai viena.
5. Kad īsto "Bildes un Skaitļa" kombināciju esi atradis, Tev ir jāatlaiž rokas no galda un abi rādītājpirksti ir jāuzliek uz īstajiem žetoniem.
Ja šo pirkstu kustības brīdī no galda līdz žetoniem, neviens no spēlētājiem, "Saucēju" ieskaitot, nepaspēj nosaukties "IAI", tu paņem "Skaitļa žetonu" kā pierādījumu tam, ka Tev ir punkts.
Ja šādā situācijā kāds no spēlētājiem paspēj nosaukties "IAI", tad Tu punktu zaudē. Punkti tiek zaudēti arī gadījumos, kad pirksti tiek uzlikti uz nepareizās kombinācijas vai vienlaicīgi aizskar vairāk nekā divus žetonus.
6. Kad Tu iegūsti 3 punktus, Tu spēli beidz un pārējie spēlētāji spēli turpina bez Tevis. Jo ātrāk izcīni 3 punktus, jo augstāku vietu iegūsti. Šādi spēle turpinās līdz brīdim, kad pie spēles galda paliek beidzamie divi spēlētāji.
Šī ir ātruma, reakcijas un koncentrēšanās spēle. ⚡️👀🧠
Viena spēles partija ilgst apmēram 10-15 minūtes. 🕓
Spēle noformēta latviešu kultūrai raksturīgā noskaņā.

Нравится (3)

dita.berzina предлагает

Похожие товары

1 заявка
68 € 54
4 заявки
3 € 51
4 заявки
8 € 90
2 заявки
19.35 € 5