Gama.professional iq2 perfetto

238 € 300 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols GA.MA
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Tehnikas veids Matu fēni
Pievienots 8. aprīlis, 14:17137
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Praktiski jauns matu fēms Gama.professional iq2 perfetto. Bez defektiem. Ideālā stāvoklī! MINI IZMĒRS UN SVARS. MAKSIMĀLĀ JAUDA
294 g, 2000 W jauda. Fēnam ir TURBO funkcija, kas palielina gaisa plūsmu, palielinot dzinēja apgriezienus no standarta ātruma 110 000 apgr./min līdz superapgriezieniem 120 000 apgr./min uz 30 sekundēm.
VENTURI EFEKTS
Pavairo dzinēja piegādāto gaisa plūsmu, neizmantojot papildu jaudu samazina žāvēšanas laiku.iQ2 ir vienīgais fēns pasaulē ar vēl neredzētu gaidstāves (stand-by) tehnoloģiju vai viedo ieslēgšanas/izslēgšanas funkciju. Tas tiek automātiski deaktivizēts, kad tiek novietots uz komplektā iekļautā GAMA Smart Pad neslīdošā paklājiņa, un atkal aktivizēts ar tiem pašiem iestatījumiem, kad frizieris to paņem rokās. iQ2 ir 2 mazgājami magnetizēti mikroperforēti filtri, kas neļauj pat mazākajām netīrumu daļiņām nogulsnēties dzinējā, vai sasniegt matus un galvas ādu, nodrošinot lielāku motora kalpošanas laiku un veselīgākus matus.
Jaunie magnetizētie un mazgājamie filtri tika izstrādāti, lai atvieglotu ikdienas tīrīšanu un apkopi, kas nepieciešama, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju pēc intensīvas lietošanas salonā, kur ķimikāliju klātbūtne gaisā un uz meistara rokām ir ikdiena. Filtri ir arī mehāniski izturīgāki par iepriekšējā iQ filtriem. iQ fēni joprojām ir vienīgie tirgū, kas ir savienoti pārī ar Intelligent Auto-Clean tehnoloģiju, kas griež dzinēju pretējā virzienā, palīdzot dziļi iztīrīt filtrus.
Kastītē iekļauts kopšanas komplekts. Protams iQ2 PERFETTO ir arī 3 metrus garš salona garuma vads ar pienācīgu aizsardzību pret lūšanu vietā, kur tas ieiet fēna korpusā. Korpuss ir veidots no izturīga, neilona fantastiskajā melnajā krāsā.
Fēna sprauslas uzspraužot fiksējās ar klikšķi un ir brīvi grozāmas.
Ar 2000W jaudu pietiks, lai fēns radītu ekstrēmi lielu gaisa plūsmu pat visprasīgākajam frizierim.
Fēna roktura sānos novietotie ventilatora un temperatūras regulēšanas slēdži strādā pēc tradicionāla algoritma, kurš nodrošina intuitīvu režīmu izvēli. Aukstā gaisa poga ir novietota parastajā vietā roktura priekšā.

Pērle patīk (20)

silvestrita piedāvā

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
8 €25 € 5