Mazs, uzticams , ietilpīgs pilsētas auto

1800 € 3000 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols NISSAN
Krāsa Melna
Dzinējs Benzīns
Ātrumkārba Manuālā
Gads 2005
Nobraukums 250,000+
Pievienots 19. aprīlis, 11:54120
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Pārdodu savu uzticamo braucamo - Niisan MICRA, ar dzimšanas vietu Vācijā , esmu pirmā un vienīgā , līdz šim brīdim, auto īpašniece Latvijā. Mazs, kompakts un uzticams pilsētas auto, ar vietu 5 braucējiem un visu, kas nepieciešams bagāžniekā - bija neatsverams palīgs divās pārcelšanās reizēs, nekas nebija par grūtu!
Ziemā kārtīgi silda, vasarā - kondicionieris atvēsina! Jaunas ziemas riepas un 2.sezona - vasaras un katram riepu komplektam - savi diski - nav jāčakarējas ar balensēšanu - uzpumpē, ja nepieciešams, pārskrūvē un dodies piedzīvojumos!
Tehniskās izietas uz urrā - šobrīd līdz šī gada oktobrim, visi nobraukuma dati reāli un ir tādi kādiem tiem būtu jābūt 2005 gada auto, kas lietots!
Regulāri mainīta eļļa un veiktas visas apkopes, arī akumulatoram tikai 2. ziema tikko bijusi.
Ir pa kādai š'vīkai bamperam, ko sagādājuši stāvvietu biedri, avārijās nav bijusi, gaisa spilveni joprojām ir, rūsa mazliet arkās, sliekšņos gan nekā tāda, tehniskās jau arī pasaka visu par šo!
Kas vēl - apsildāms aizmugurējais stikls , kičīga antena, kas vējā plīvo un kombinētais patēriņš 5,6-6.1l vasara vai ziema!
Lūgums sazināties Whatsapp - T. 29788951, apskate sestdienu pēcpusdienās un vakaros, svetdienu rītos!

Pērle patīk (4)

Līdzīgās Pērles

1850 €2000 € 2
  • 2006