Rīsu sēne

4.50 €
Please log in to see more information or to apply for a product!
Condition New
Added April 25, 12:29119
Please log in to see more information or to apply for a product!

Bioloģiski aktīvais Indijas rīsu sēnes jeb puscaurspīdīgo kristāliņu līdzīgā organisma uzlējums ir ar plašu pielietošanu un tā sarežģīts ķīmiskais sastāvs arī izskaidro labvēlīgo efektu. Šo dzērienu lieto gan iekšķīgi, gan ārēji. Tā sastāvā ir etiķskābe, skābeņskābe, citronskābe, pienskābe, organiskās skābes, pienskābās baktērijas, raugveidīgas sēnītes, fermenti, kas palēnina novecošanu, uzlabo vielmaiņu un regulē svaru, veicina ogļhidrātu, olbaltumvielu un lipīdu šķelšanos, dažu vielmaiņas gala produktu izvadīšanu. Arī spirts, kofeīns, C un D vitamīns, miecvielas, aldehīdi, alkoloīdi, glikozīdi, gremošanas enzīmi, fermenti, koenzīms Q10.

Ir desmitiem dažādi iemesli, kādēļ rīsu dzērienu cilvēki lieto uzturā. Ne par velti tā, jo šis dzēriens pazemina cukura līmeni asinīs, stiprina nervu sistēmu un labvēlīgi ietekmē radikulīta gadījumā, mazina nakts svīšanu, uzlabo potenci vīriešiem. Rīsu sēnes dzēriens arī normalizē asinsspiedienu un sirdskaites. Lai gūtu efektu, sēne ir jālieto sistemātiski – 10 – 20 minūtes pirms ēšanas, tikai 2 – 4 nedēļas. Bet, ja garšo. To var dzert arī biežāk.

Ikdienā lietojot rīsu sēnes dzērienu, palielinās kā darbaspējas, samazinās un pazūd galvassāpes, uzlabojas vispārējā imunitāte, samazinās saaukstēšanās gadījumi.

Pateicoties dzēriena viegli skābai garšai, tas ir piemērots pēc alkohola lietošanas jeb uz paģirām, bet kompreses var likt uz tām ķermeņa vietām, kur veidojas sāļu nogulsnējumi, pampums, arī pret galvassāpēm komprese pielietojama. Angīnas gadījumā šo dzērienu var izmantot rīkles skalošanai, vanna ar pievienotu 3 l jūras rīsa sēnes uzlējuma, samazina nogurumu.

Liked by (8)

swarovski644mail.com offers

See more

Similar items

21 applications
6.30 €12 € 186
1 application
18 €38 € 33
14 applications
1.55 € 63
1 application
8 €33 € 34