Hartan GTS rati 2in1

195 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Hartan
Krāsa Pelēka
Stāvoklis Lietots, labā stāvoklī
Pievienots 2. maijs, 17:5469
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Pārdodu ļoti labā stāvoklī Hartan Racer GTS ratus. Ratiņi derēs jebkādam ceļa segumam, pilsētai vai lauku ceļiem, pateicoties lielajām riepām un lieliskajai amortizācijai. Ražoti Vācijā.

Pēdējā attēlā ir uzskatītas visas ratu priekšrocības. Ratiem ir iebūvēti adapteri autokrēsliņam. Mums pirmais bija Maxi Cosi Pebble krēsliņš, kas derēja konkrēti uz šiem adapteriem (sk. 4. attēlu)

Atstarojošie elementi ir gan uz groziņa, gan roktura abās pusēs, kā arī uz pastaigu ratu jumtiņa.

Kulba ir ietilpīga un droša.

Tāpat arī pastaigu ratu daļa ir ietilpīga ar visādām fīčām - ir kur pielikt mantiņas, aizmugurē nodalījums nelielu mantu glabāšanai, jostas ir liekamas gan pār pleciem, gan ap vidukli (var menedžēt kā patīk), kāju daļas paliktnim ir regulējams augstums. Priekšējo roktura daļu mazulim var regulēt - attaisīt caur vienu vai otru pusi, vai noņemt vispār nost. Pastaigu rati var tikt novietoti braukšanai abos virzienos. Klāt nāk arī plānāks kāju pārvalks.

Rāmis ir ļoti izturīgs. Priekšējie riteņi rotē 360°, var arī nofikēt tos, ir indikatori sarkans/zaļš. Tāpat arī bremzēm ir indikatori. Aizmugurējie, lielākie riteņi ir noņemami ar vienu pogas klikšķi. Roktura daļa regulējama uz augšu/leju.

Ratu daļa viegli un kompakti salocās, ielīdīs pat Sedana bagāžniekā.

No trūkumiem varu minēt tikai skrāpējumus uz rāmja un augšējā lodziņa pastaigu ratiem, vizuāli tas netraucē un acīs nekrīt.
Rati ir viegli kopjami, gandrīz visas auduma daļas ir noņemams un mazgājamās veļasmašīnā, ja gadās kāda šmucīte. Rati nav ļoti smagi, tos bija iespējams viegli nēsāt pa kāpnēm augšā/lejā, mūsu gadījumā līdz otrajam stāvam.

🎁Klāt dāvanā ratiem atdošu (ja nepieciešams): Mamas&Papas ratu maisu, bargākai ziemai silto Eisbarchen aitādas ratu maisu, Zaffiro ratu cimdus, lietusplēvēs gan kulbiņai, gan pastaigu ratu daļai, krūzītes turētāju, kā arī mazuļa galvas atbalsta spilventiņu.

Rati ir sakopti un gaida jaunos saimniekus Ķengaragā, netālu no T/C Akropole Rīga

Nedēļas nogalēs varam vienoties tikties arī ārpus Rīgas robežām. Kā arī ceļa posmā no Rīgas līdz Līvaniem.

Pērle patīk (3)

imanta_v piedāvā

Līdzīgās Pērles

200 €500 €
-50%
25 €50 €
2 pieteikumi
110 € 1