Ratiņi CBX Leotie 2in1

180 €
Please log in to see more information or to apply for a product!
Brand Cybex
Colour Grey
Condition Used, may be damaged
Added May 5, 17:4588
Please log in to see more information or to apply for a product!

Pārdodam savus uzticamos ratiņus. Pēc 1 bērniņa. Sporta daļu vat likt abos virzienos. Salokāmi ar 1 roku, kas ir ļoti ērti ceļojumos. Lietus plēve gan būtu jāpasūta jauna, jo ir pāris caurumu + defekts - mazliet ierūsējušas metāla detaļas riteņos, bet nekādi netraucē braucot, vienīgi apsūbējusi krāsa. Atrodamies Purvciemā, jābrauc pakaļ pašiem.
Sporta rati: no 6 mēnešiem, līdz sasniedzot 15 kg.

Šūpulis: bērniem no dzimšanas brīža, līdz sasniedzot 9 kg.

Rati salokāmi ar vienu roku, viegli uzglabājami un pārvadājami, padarot tos īpaši piemērotus aktīvai dzīvei. Rokturim varat mainīt pozīciju.

Šūpuļa funkcija:

Fiksējams uz ratiņu rāmja un ir piemērots izmantošanai līdz 6-7 mēnešiem; Pārklāts ar kokvilnas pārklāju, ko var noņemt un mazgāt; Ērti nolaižams jumts; Šūpuļa izmēri: 83x42x24cm (ārējie), 77x35x18 cm (iekšējie); Svars: šūpulis ar rāmi 12 kg.
Sporta ratu funkcija:

Bērniem no 6 mēnešiem, līdz 17 kg; Regulējama atzveltne 3 pozīcijās; Piecu punktu drošības jostas ar mīkstu oderi; Pārklāj ar UVP50; Sporta daļu uz rāmja var novietot abos virzienos; Izmēri: 116 x 105 x 64 cm; Svars ar rāmi 11,5 kg;
Ratu šasijas funkcija:

Viegls alumīnija rāmis ar pastiprinātu konstrukciju; Salocīšanas mehānisms "Grāmata"; Ērta bloķēšana pret spontānu ratu salocīšanos; Iespējams salocīt ratus ar vienu roku; Liels iepirkumu grozs; Rokturis ir regulējams, pārklāts ar neslīdošu pārklājumu; Amortizējoši, gumijas riteņi; Priekšējie riteņi pagriežami / bloķējami; Izmēri: priekšējie riteņi 17 cm, aizmugurējie 25 cm; Rāmja svara diapazons: 8-12 kg; Komplektācija: 2in1; Piepūšamie riteņi: nav; Amortizācija: jā; Ražotājs: CYBEX.

Liked by (4)

Similar items