Profesionālā Spoguļkamera Canon 700d+obj

420 € 1500 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols CANON
Krāsa Melna, Zelta
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Pievienots 5. aprīlis, 13:341037
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Noderīga visām dzīves situācijām. 😍🤩 Pirkta jauna, ir kaste. batereja + lādētājs + 32Gb SD karte, vads, lai bildes pārliktu uz datoru, dažādi stikliņi, ko liek uz objektīva. Lieliska foto/video kamera fotografēšanas un filmēšanas entuziastiem. Komplektā iedošu vēl šo to līdzi. droši jautā. Nāks vēl objektīvs Canon 18-55mm. Esmu vienīgā īpašniece, nav kritusi, vienmēr kopta un saudzēta, turēta kaklā uz lentes. Uz kameras touchscreen(pieskāriena) ekrānam no pirkšanas brīža uzlikts aizsargstikliņš, lai nesaskrāpējās un nesaplīst ekrāns. Šis jaukais komplekts, kas varētu likts lietā profesionālām fotogrāfijām un dažādām izpausmēm, diemžēl stāv plauktā. Izgāju kursus, Izmantoju ceļojumos un ballēs. Tamron 18-270 objektīvs (kurš attēlā stāv virsū uz kameras) Spējīgs pietuvināt Ļoti tuvu. Nav standarta- mazais rakurss, pirku atsevišķi klāt objektīvu, lai varētu pietuvināt objektus dabas skatiem, ceļojumos utt. Ekstrēmajos ūdens sportos, kas notiek gan uz ūdens, gan augstu debesīs spēj pietuvināt ideāli labi 270 metrus un ļoti laba fiksācija, nezaudējot kvalitāti. Būs pa spēkam gan iesācējam, gan profesionālim.
PS❗️Tikai Tamron objektīvs sācis niķoties, varbūt no stāvēšanas. Tāpēc visam komplektam nolaista cena! 👍Citreiz ieķērās, neļauj uzreiz pietuvināt :/ Bet objektīvs tiešām iespaidīgs, bildes varu atsūtīt. Ir dažādas vietas, objekti fotografēti un dažādos apgaismojumos, kustībā utt. Varbūt vērts aiznest pie meistara iztīrīt to objektīvu, domāju, ka liels, vai nopietns remonts tam nebūs nepieciešams. Nepietuvinot nekādu problēmu, kad mēģinu pietuvināt līdz maksimumam, tad nefokusē.. Ar mazo- standarta objektīvu var fočēt un tuvināt bez problēmām, tam viss kārtībā!
Kamerai labi uzstādījumi. Lai gan es lietoju automātiskajā režīmā pārsvarā, sporta(pie kustības), macro(stipri tuvu), piemēram kukaiņus, ūdens lāse uz zieda, lapas utt. Vēlāk, kad izmācījos kursus tikai sapratu, ka šādi var redzēt tikai apmēram 40% no tā, uz ko kamera ir patiesībā spējīga. Būtībā profesionāļi pieregulē eos uc iestatījumus vadoties pēc fona, gaismas un no tā vsp, ko vēlās panākt konkrēto objektu fotogrāfējot. Fotogrāfēju arī bez statīva no rokas. Nav skrāpējumu. Lietoju Ļoti uzmanīgi, pēdējos gadus stāv plauktā.

Viena paša šī objektīva, kas spējīgs pietuvināt 270 metru cena ir ap 300-400€. Pārdodu sakarā ar vēlēšanos iegādāties VĒL profesionālāku aparātu nākotnē :) pagaidām izlīdzos ar jaunāko telefonu. Esmu jau sākusi apgūt citus kursus un atkal sapirku ekipējumu tam :)
Ar šo garlaicīgi nebūs, Ļoti kvalitatīvas bildes. Viesi un pasākuma apmeklētāji viennozīmīgi izrādīs izteresi. Un neprasot, uzskatīs Jūs par pasākuma fotogrāfu!
Ir kaste kamerai, pirku pati pilnīgi jaunu. Kvalitāte ar gadiem nezūd. Mazliet aizsargstikliņš ieplīsis, bildē var redzēt.. kaklā karājoties visticamāk atsitās pret rāvējslēdzēju, vai varbūt no vecuma, vai ciet taisot atsitās, nepateikšu konkrēti, bet kritis nav! līdzi iedošu jaunu stikliņu, ko nomainīt. Veco aizsargstikliņu izmantoju kopš kameras iegādes, lai netraumētu kameras oriģinālo stiklu. ekrāns touchscreen :)
Ļoti laba funkcija, ka ekrāns nolocās un aizgriež ir prom stikls nav uz āru un mazāka iespēja to traumēt. Fotografējot piemēram koncertā paceļot rokas, var ekrānu nolocīt pret sevi un redzēt, kas tiek filmēts. Tas pats, ja filmē, vai fotogrāfē no pašas lejas(ar kameru pie zemes), var atlocīt ekrānu uz augšu un redzēt, kas tiek filmēts. Sīkāk droši jautā, visu sarunāsim.

Pērle patīk (42)

sigita-sigita piedāvā

15 €100 € 4
  • 116/122
1 pieteikums
45 €390 € 10
  • S

Līdzīgās Pērles