Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Neom

25 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Jauns
Pievienots 21. aprīlis, 10:36157
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

NEOM Perfect Night's Sleep Pillow Mist (30ml)Perfect Night's Sleep Pillow Mist no NEOM ir spēcīga miegu veicinoša migla, kas izstrādāta, lai nomierinātu prātu un nodrošinātu mierīgu nakts miegu. Viegla, taču spēcīga, nomierinošā formula apvieno četrpadsmit miegu veicinošas ēteriskās eļļas, tostarp lavandu, saldo baziliku un jasmīnu, lai atslābinātu prātu un sagatavotu ķermeni miegam. Pirms gulētiešanas vienkārši izsmidziniet spilvenu, lai izjustu tā nomierinošo, ārstniecisko aromātu. 100% dabīgs, ētiski iegūts un smalki izstrādāts Lielbritānijā no ilgtspējīgas izcelsmes bez mākslīgām sastāvdaļām.

NEOM Organics London Perfect Night's Sleep Hand Balm 30ml Atklājiet NEOM Organics London Perfect Night's Sleep Hand Balm, barojošu roku balzamu, kas bagātināts ar bagātīgu kakao sviestu un mīkstinošu šī sviestu. Nekas neietekmē jūsu izskatu vai pašsajūtu tik daudz kā miegs vai tā trūkums. Paturot to prātā, Neom Scent To Sleep™ sērija ir īpaši izstrādāta ar dabīgu aromātu, kas ne tikai lieliski smaržo, bet arī relaksē prātu un ķermeni. Neom Scent to Sleep™ aromāts Tranquillity ir tīrāko iespējamo ēterisko eļļu, tostarp angļu lavandas, saldā bazilika un jasmīna, komplekss maisījums, kas visi ir prasmīgi sajaukti, lai palīdzētu jums atpūsties un sagatavoties miegam.

Pērle patīk (14)

zju.zjuu piedāvā

Skatīt vairāk
1 pieteikums
37 €70 € 4

Līdzīgās Pērles

2 pieteikumi
15 €29 € 22
20 pieteikumi
6.30 €12 € 176
1 pieteikums
37 €70 € 4