Каталог

Top produkti matiem Nr6 un Nr7

44 € 70 €
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!
Бренд Olaplex
Состояние Новый
Добавлено 1 мая, 11:10876
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!

Olaplex No.6 Bond Smoother 100 ml un Olaplex nr.7 Bonding eļļa matiem 30ml neatvērti.Apraksts par katru seko zemāk
Atjaunojošs matu krēms Olaplex No.6 Bond Smoother 100 ml
Atjaunojošs matu krēms kas jāatstāj matos nav jāskalo nost.Lieliski nogludina, mitrina un aizsargā matus. Piemērots visiem matu tipiem. Produkts bagātīgs ar aktīvām sastāvdaļām, tāpat kā visi Olaplex produkti, kurus izveidoja ķīmijas zinātņu doktori- Dr. Eric Pressly un Dr. Craig Hawker.
Olaplex produktus galvenokārt raksturo patentētā tehnoloģija, kas atjauno ķīmiski (pēc krāsošanas, balināšanas, ieveidošanas) bojātus matus. Produkts ir paredzēts viesiem matu tipiem
Koncentrētas formulas, nogludinošs matu krēms perfekti nogludina matus.
Piemērots visiem matu tipiem (ieskaitot ķīmiski bojātus un krāsotus).
Olaplex N ° 6 mitrina, stiprina un paātrina matu žāvēšanas laiku.
Izbaudiet perfektus matus līdz pat 72 stundām!
Nepadara matus smagus.
Lietošana: mazu daudzumu uzklājiet uz sausiem vai mitriem matiem, nenomazgājiet, veidojiet kā parasti

Olaplex nr.7 Bonding eļļa matiem 30ml
Pirmā šāda veida, ļoti koncentrēta un vienlaikus ļoti viegla atjaunojoša matu uzlabojoša eļļa. - šī barojošā matu eļļa ātri iekļūst matu struktūrā, tāpēc produkta efektivitāte tiek sasniegta diezgan ātri.Apvieno matu šķiedras gludā tīkliņā, kas bieži ir neaizsargātas pret ķīmiskajām matu procedūrām, matu ieveidošanas ierīcēm un elementāru matu ķemmēšanu. Līdzeklis stiprina matus, atjauno un novērš to lūšanu.Ir bagātināta ar pretnovecošanās līdzekļiem, ieskaitot beta-karotīnu, D, C un E vitamīnus, taukskābes un polidenolus, kas aizsargā un baro matus.
Produkts atjauno, stiprina un mitrina visu tipu matus. Tas acīmredzami uzlabo matu spīdumu, maigumu un vitalitāti. Produkts aizsargā matus no karstuma līdz 230°C. Ātri uzsūcas. Piemērota visiem matu tipiem.
Īpaši koncentrēta, vieglas tekstūras, matu atjaunojoša eļļa. Piešķir matiem intensīvu spīdumu, maigumu un krāsas spilgtumu. Mati kļūst paklausīgi un gludi. Nodrošina aizsardzību pret matu ieveidošanas ierīču karstumu (pat līdz 230°C).
Atjauno bojātus matus ,Nostiprina un aizsargā matu struktūru,Atjauno veselīgu izskatu un tekstūru,Nodrošina spīdumu un paklausību;Aizsargā matu krāsu, aizsargā no matu ieveidošanas ierīču karstuma, cīnās pret matu nelīdzenumiem un nepaklausību.
Olaplex formula - Olaplex ir viena molekula, kas ir mainījusi matu kopšanas līdzekļu kosmētikas pasauli. Šo formulu izstrādāja pasaules klases zinātnieki. Ir zinātniski pierādīts, ka Olaplex formula atjauno, aizsargā un uzlabo visu tipu matus.
Noņemiet vāciņu;Nepieciešams tik 2,3 pilites(tāpēc tā būš nu ļoti ilgam laikam)
Apgrieziet flakonu otrādi un viegli piespiediet lai produktu uzpilinātu plaukstās,izperz plaukstās un iemasēt matu galos tad var pa matu garumu(saknes un pie tām ne)
Uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz mitriem vai sausiem matiem.
(Produkts ir piemērots lietošanai uz slapjiem, mitriem un sausiem matiem.)
Eļļa ir piemērota visiem matu tipiem.
Sastāvā nav parabēnu, sulfātu, ftalātu. Nav testēts uz dzīvniekiem. Piemērots vegāniem.

Нравится (97)

andele777 предлагает

Смотреть больше
1 заявка
18 €38 € 33
2 заявки
17 €42 € 55

Похожие товары

21 заявка
6.30 €12 € 186
1 заявка
18 €38 € 33
14 заявок
1.55 € 63