2 Dormeo Sjena spilveni 70*80

32 € 89.98 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Dormeo
Krāsa Balta
Stāvoklis Jauns
Pievienots 15. aprīlis, 14:40447
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

2 jauni Dormeo klasiskie spilveni Sjena (Siena) izmērā 70*80 - tikai izpakoti, lai saprastu, ka esmu cietāku spilvenu cienītāja.

Dormeo klasiskais spilvens Sjena ir mīksts, darināts no gluda auduma ar līkloču rakstā izšūtu stepējumu, un tā malas ir apstrādātas ar zilu lentīti; spilvens ir pildīts ar Wellsleep® uzlabotajām mikrošķiedrām, kas ir gaisu caurlaidīgas un neticami mīkstas - mikrošķiedru unikālā struktūra veido gaisa kabatiņas, kas spilvenam piešķir papildu apjomu, padarot to ārkārtīgi mīkstu un gaisīgu. Spilvena virsmas sastāvā ir Softdream mikrošķiedras, kas ir stingras, izturīgas pret stiepšanos un saraušanos, kā arī ātri žūst. Tas ir piemērots visām gulēšanas pozām: uz sāniem, muguras vai vēdera. Lai atvieglotu kopšanu, spilvenu var pilnībā mazgāt 60°C - šādā temperatūrā iet bojā putekļu ērcītes, tādējādi vienmēr varēs baudīt miegu svaigā un tīrā guļvietā.

Augstums 20cm
Sastāvs - Stepēts pārvalka pildījums: 100% poliesters (Wellsleep® Advanced); - Pildījums: 100% poliesters (Wellsleep® Advanced) - Pārvalks 100% poliesteris (Softdream mikrošķiedras) Iespējams pievienot vai izņemt pildījumu, pielāgojot personīgajam komformtam. Cena par abiem, atsevišķi viens gb. - 20€

Līdzi dodu foto redzamās pilnīgi jaunas 3d spilvendrānas (atbilstošs izmērs, taču ne pārāk laba ražošanas kvalitāte, tādēļ var noderēt kaut vai tikai pārvadāšanai, lai, piemēram, nesasmērētu spilvenus).

Pakomātā nebūs iespējams nosūtīt izmēra dēļ.

Pērle patīk (22)

Kristīne S. piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums Rezervēts
7.50 €27 € 27
1 pieteikums
70 €140 € 3
12 €25 €
3 pieteikumi
10 € 6
1 pieteikums Pārdots
5 €15 € 1
27 €67 €