Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Augustinus Bader

39 € 78 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Jauns
Pievienots 7. aprīlis, 17:12374
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

AUGUSTINUS BADER THE FACE OIL - 10ML Klīniski pierādīts, ka tas samazina smalkās līnijas, grumbiņas un nevienmērīgu pigmentāciju.TFC8® atbalsta šūnu atjaunošanos un novirza galvenās sastāvdaļas šūnās. Baro, mitrina un attīra ādu - tonis un izlīdzinoša tekstūra, lai iegūtu smalku, mirdzošu mirdzumu. Veicina elastību un nostiprina ādas barjeru, piešķirot ādai elastīgu, plūstošu sajūtu. Antioksidanti un pretmikrobu līdzekļi aizsargā pret vides agresoriem, vienlaikus novēršot priekšlaicīgas novecošanās pazīmes. Palīdz uzturēt veselīgu ādas mikrobiomu. Apvienojot dekadentas sejas eļļas spēku un bagātību ar savu ātri uzsūcošo piegādes sistēmu.
Ar zīdainu, viegli uzsūcošu tekstūru šī formula ātri iesūcas, bez taukainiem atlikumiem vai smaguma.

Līdzās slavenajam TFC8 kompleksam – dabīgu aminoskābju, augstas kvalitātes vitamīnu un sintezētu molekulu kompleksam, kas dabiski atrodas ādā, kas palīdz atjaunoties un– ir iespaidīgs botānisko eļļu eliksīrs.Šis eliksīrs, kas ir pārpildīts ar ādu mīlošām īpašībām, ir izstrādāts, lai mazinātu smalkās līnijas, grumbiņas un hiperpigmentāciju; palielināt elastību un stiprināt ādas barjeru, lai veicinātu elastīgu efektu un uzturētu veselīgu mikrobiomu; aizsargā pret potenciāli kaitīgiem brīvajiem radikāļiem ar antioksidantu kopumu un dziļi mitrina ādu. Ar zīdainu, viegli uzsūcošu tekstūru šī skaistā formula ātri iesūcas, bez taukainiem atlikumiem vai smaguma.

Pērle patīk (26)

zju.zjuu piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
17 €42 € 53
19 pieteikumi
6.30 €12 € 177
1 pieteikums
18 €38 € 32
1 pieteikums
3.50 € 11
-15%
11.90 €14 € 11
-15%
15.30 €18 € 16