Каталог

Blenderis un smalcinātājs Stollar BBL550

120 € 370 €
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!
Бренд STOLLAR
Состояние Новый
Тип Блендеры / Миксеры
Добавлено 4 апреля, 14:001610
Пожалуйста, авторизируйся, чтобы увидеть больше информации или подать заявку на товар!

Pārdod Stollar blenderi - smalcinātāju mazlietotu lieliskā stāvoklī. Krūze ir no bieza rūdīta stikla nevis no plastmasas.
Vienmērīga blenderēšana, Kinetix asmeņu sistēma palīdz sablenderēt vienmērīgāk. Īpaši platie asmeņi sasmalcina, sakapā un samaisa sastāvdaļas, lai iegūtu biezāku masu. Ar Ikon™ 550 blenderi iespējams pagatavot brīnišķīgus putojošus piena kokteiļus un biezsulas, kā arī biezās mērces un zupas.
Kinetix asmeņu sistēma sasmalcina ledu pāris sekundēs! aukstajiem kokteiļiem un biezsulām.
Daudzfunkcionāla virtuves ierīce
Pieskaroties taustiņam, Ikon™ 550 blenderis ne tikai samaisa, bet veic arī dažus ēdiena pārstrādes uzdevumus. Ikon™ 550 blenderi iespējams izmantot vienkāršai sastāvdaļu sakapāšanai un sasmalcināšanai. Sasmalciniet riekstus vai zaļumus pāris sekundēs un sakapājiet gaļu vai zivis.
Klusa darbība un viegli tīrāma konstrukcija
Kinetix asmeņu sistēmas efektīvais blenderis ir kluss un jaudīgs, kā arī ilgmūžīgs. Pārdomātā konstrukcija nodrošina vienkāršu virsmu tīrīšanu, un blenderim ir mazāk sastāvdaļu, tas ir izjaucams pāris sekundēs, pārvēršot ēdiena gatavošanu priekā.
Kinetix® Task™ blenderis ar Kinetix asmeņu un krūzes sistēmu nodrošina vienmērīgu rezultātu. Unikālie sevišķi platie asmeņi piekļaujas krūzes sieniņām, lai līdz minimumam samazinātu produktu sastrēgšanu. Kinetix asmeņu un krūzes sistēma Sevišķi plati asmeņi, kas sasmalcina pat ledus gabaliņus. Asmeņi ir noņemami vienā blokā, lai tos varētu ātri un vienkārši notīrīt Jaudīgs 1000 vatu motors Stilīgs nerūsējoša tērauda korpuss Elektroniska 5 ātrumu vadība un impulsu režīms nodrošina, ka labāku rezultātu sasniegšanai tiek saglabāts pastāvīgs apgriezienu skaits Liela 1,5 litru stikla krūze Stollar vāciņš – tā gredzens nodrošina vāciņa vienkāršu noņemšanu, kā arī saglabā tā hermētiskumu darbināšanas laikā. Iekšējais mērvāciņš sastāvdaļu pievienošanai blenderēšanas laikā Izgaismoti taustiņi, lai būtu labāk saskatāmi. Vienkārši iztīrāma ierīce, no tās var viegli izņemt daļas, kuras var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Нравится (116)

tillamilla предлагает

Похожие товары

3 заявки
35 € 62
1 заявка
25 €50 € 29
2 заявки
27 €50 € 39
2 заявки
27 € 36
2 заявки
25 € 8
9 заявок
10 € 23
2 заявки Резервация
13 €19.99 € 13