Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Salā sastingusī saule

3 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Valoda Latviešu
Pievienots 25. aprīlis, 13:3828
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

"Salā sastingusī saule" (Lulū Teilore). Viņu mīlestība bija laimes un iecietības pilna.
Viņa domāja, ka šī mīlestība ir spēcīga un īsta, spējīga stāties pretī jebkam...
Olīvijas un Dena Felbeku sapnis par ģimeni beidzot ir piepildījies – pasaulē ir nākuši viņu dvīņi. Bērni, pēc kuriem abi alkuši tik neprātīgi, paver ceļu uz jaunu, laimīgu posmu dzīvē.
Par viņu laimi priecājas arī Dena labākā draudzene Frančeska. Būdama turīga, Frančeska jaunajai ģimenei dāsni atvēl savu nesen iegādāto pili Anglijas laukos, bērnus apber ar dārgām dāvanām un ir gatava uz visu, lai varētu palikt Dena dzīvē.
Aiz šīs laipnības slēpjas tumši nodomi, par kuriem Olīvijai nav ne mazākās nojausmas. Dažas sievietes ir spējīgas uz neiespējamo, lai iegūtu kāroto...
Pagātnes noslēpumi un tagadnes kaislības soli pa solim noārda laimīgās ģimenes dzīves idilli. Baisus noslēpumus pamazām atklāj arī pils, kas ārēji izskatās pēc sapņa piepildījuma.
Spilgta un neatkārtojama, Lielbritānijas autore Lulū Teilore kārtējo reizi pārsteidz lasītāju. Romānā bango tagadnes un pagātnes kaislības. Tas stāsta par īpašo sievietes jūtu pasauli, kuras zemstraumes un nolūku atvari var ne tikai noārdīt dzīves plūduma krastus, bet arī izmainīt dzīvi un likteni.

No angļu valodas tulkojusi Ingūna Jundze. Artūra Zariņa vāka dizains.

Atdošu rokās Jūrmalā vai arī sūtu ar pakomātiem.

Pērle patīk (5)

elinabadune piedāvā

3 €10 €

Līdzīgās Pērles

-20%
6.40 €8 € 7
1 pieteikums
10 € 8
-15%
10.20 €12 € 13