Minī dronss

23 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Stāvoklis Jauns
Pievienots 25. aprīlis, 23:11261
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

MINI DRONE TĀLVADĪBAS PULTS
ŽIROSKOPS - 6 asu stabilizācijas sistēma (žiroskops) nodrošina veiklu, veiklu un stabilu drona lidojumu . Pateicoties šai funkcijai, tas ir piemērots gan iesācējiem, gan vidējā līmeņa slēpotājiem, gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tas ir daudz jautrības un prieka. Drons veic 3D akrobātiku, nospiežot tikai 1 vienu pogu, tam ir lidojuma funkcija ar kompasu un automātiska atgriešanās pacelšanās virzienā . Šīs ir tikai dažas no tā iespējām.
LED APGAISMOJUMS - dronam ir 2 krāsu LED fona apgaismojums sarkanā un zilā krāsā, kas ne tikai piešķir tam sīkrīka efektu, bet arī ļauj izklaidēties vakaros .
IZTURĪGI VĀKI - korpuss un vāki izgatavoti no stipras, triecienizturīgas plastmasas. Tie padara dronu ideāli piemērotu, lai mācītos lidot bērniem gan telpās, gan ārā.
KOMPAKTI IZMĒRI UN VIEGLSUMS - drons ir viegls, pateicoties kam vadībai nav problēmu, un tā kompaktie izmēri ļauj to ērti paņemt līdzi ārā, pie draugiem, ģimenei vai ceļojumā.
SPECIFIKĀCIJA

vecums: +14; lidojuma laiks: 6-7 minūtes; uzlādes laiks: līdz 60 minūtēm; tālvadības pults attālums: 30m; akumulators: 3,7 V / 150 mAh; uzlāde: caur USB kabeli; drona izmēri (platums / garums): 8 / 8cm; komplekta svars: 0,05 kg; svars ar iepakojumu: 0,2 kg; krāsa tiks nosūtīta nejauši.
IEKĻAUTS

drons tālvadības pults USB lādētājs akumulatoram akumulators 2 rezerves dzenskrūves skrūvgriezis
Tālvadības drona Mini Ufo Acrobat 3D Shields ražotāja kods 11403
Kompakts un tajā pašā laikā "lielisks" ar savām iespējām mini drons ir ideāls pavadonis, spēlējot gan bērniem, gan pieaugušajiem. Apvienojumā ar vienkāršām un intuitīvām vadības ierīcēm tagad varat baudīt pavisam citu izklaides dimensiju.
Iekļautā tālvadības pults ir viegli lietojama un uzticama. Pateicoties tam, drons darbojas nevainojami. 6 asu stabilizācijas sistēma (žiroskops) nodrošina veiklu, veiklu un stabilu lidojumu . Pateicoties šai funkcijai, tas ir piemērots gan iesācējiem, gan vidējā līmeņa slēpotājiem, gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tas ir daudz jautrības un prieka. Drons veic 3D akrobātiku, nospiežot tikai 1 vienu pogu, tam ir lidojuma funkcija ar kompasu un automātiska atgriešanās pacelšanās virzienā. Šīs ir tikai dažas no tā iespējām.

Pērle patīk (16)

baiba.slujeva piedāvā

1 pieteikums
47.90 € 4
  • 39

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
20 €80 € 24
7.99 €24.99 € 7
1 pieteikums Rezervēts
20 €39 € 2
130 €169.94 € 9