Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Ziemassvētku komplekti skaistiem svētkiem

Foto: Freepik.com

Gatavojoties Ziemassvētku fotosesijai vai Ziemassvētku vakaram, laiks padomāt par piemērotu apģērbu visai ģimenei. Lai apģērba meklējumi nesagādātu lielas raizes, esam sagatavojuši vairākus padomus un variantus, kā šogad vari sapucēties pati un ietērpt svētku noskaņā visu ģimeni. Katrai idejai klāt atradīsi piedāvājumu no Andelemandele.lv. 

Lasi tālāk un uzzini, kā vienkārši un ātri sakomplektējami Ziemassvētku apģērbi skaistām ģimenes atmiņām un svētku vakaram!

Vienota toņa Ziemassvētku komplekti

Viens no vieglākajiem risinājumiem ir izvēlēties vienota toņa apģērbu. Tas ir labs risinājums, ja nevēlies iegādāties jaunu apģērbu katram ģimenes loceklim. Vari izvēlēties viena toņa apģērbu, kas jūsu ģimenes skapī jau ir pieejams. Vēl variants – izvēlēties svētku noskaņas krāsas, piemēram, sarkanu, tumši zaļu, tumši zilu vai baltu. Ja Ziemassvētku apģērbs būs vienkrāsains, tad tas būs ilgtspējīgāks, jo varēs to vilkt visa gada garumā arī ikdienā vai citos svētkos.

Ziemassvētku komplekts ģimenei Andelemandele.lv. Komplektā ietilpst viens sieviešu un viens vīriešu krekls, kā arī divas kleitiņas. Apskati šeit!

Svētku pidžammas ģimenei

Ja Ziemassvētku vakaru plānots pavadīt mierīgi mājās un savā ģimenes lokā, tad labs risinājums ir vienotas svētku pidžammas visai ģimenei. Tā varēsiet mājīgā atmosfērā un īpaši ērti aizvadīt svētku vakaru. Par to noteikti priecāsies gan bērni, gan partneri! Ziemassvētku stila pidžammas noderēs arī mājīgai fotosesijai.

Ziemassvētku pidžammas Andelemandele.lv. Komplektā pidžamma mammai, tētim un mazulim. Apskati šeit!

Ziemassvētku džemperi

Kurš gan nav vismaz vienreiz domājis par vienādu Ziemassvētku džemperu iegādi saviem mīļajiem. Iespējams, tas ir filmu un seriālu iespaidā radies priekšstats, ka vienoti džemperi ir kas ļoti jauks. Taču arī mēs gribam domāt, ka vienādi Ziemassvētku džemperi ir ļoti laba ideja. Bērniem noteikti būs liels prieks, ka viņiem ir tāds pats džemperis kā tētim un mammai. Džemperis ir labs variants, ja mamma vēlas uzvilkt kleitu, bet tētis un bērni var vilkt bikses, lai svētku vakarā var justies ērti. 

Ziemassvētku džemperi visai ģimenei Andelemandele.lv. Komplektā pingvīna džemperis mammai, tētim un bērnam. Apskati šeit!

Tematiskie džemperi ar uzrakstu mammai, tētim un bērnam. Apskati šeit!

Ziemassvētku krekli

Ziemassvētku komplekti ar vienotiem krekliem – ātri, ērti un vienkārši. Vari tos sarūpēt teju ikvienā apģērbu veikalā, apdrukāt vienkrāsainus krekliņus pats vai iegādāties jau gatavus komplektus. Finansiāli šis ir viens no maciņam draudzīgākajiem variantiem. Bieži vien Ziemassvētku apģērbi bērniem ir skaisti, bet nav diezko ērti. Kreklos arī pašiem mazākajiem būs viegli kustēties un justies brīvi visa vakara garumā.

Ziemassvētku komplekti ar krekliņiem Andelemandele.lv. Briedīšu krekli mammai, tētim un mazulim. Apskati šeit!

Ziemassvētku apģērbs ģimenei – mammai, tētim un džemperītis mazulim. Apskati šeit!

Ziemassvētku komplekti internetā

Skaisti un saskaņoti Ziemassvētku komplekti visai ģimenei ir ne tikai vizuāli pievilcīgi, bet arī darbojas kā ģimeni vienojošs elements. Īpaši labi vienoti tērpi izskatīsies bildēs, kuras priecēs vēl vairākus gadus. 
 

Iegādājies vienota stila apģērbu veikalā, internetveikalā vai ieskaties Andelemandele.lv plašajā piedāvājumā, kur bieži vien var atrast jaunas un nekur citur neredzētas pērles. Lai skaisti tērpi un mierpilni svētki katrā mājā!


 

fortisglobalventures
Mēs esam tiešie aizdevēji un līdz 100% IPF (starptautiskais projektu finansējums). Mēs sniedzam aizdevumus biznesa paplašināšanai, investīcijām nekustamajā īpašumā, būvniecībai un privātpersonām ar ļoti zemām procentu likmēm.

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums un sūtiet savu biznesa plānu uz fortisglobalventures@gmail.com