ziņas pienāk ar 2 dienu kavējumu

vai te kādam tā ir ka andeles aplikācija noskan tikai pēc 2 dienām kad ziņa izsūtīta,jo datums ir redzams bet lai zinātu ka kāds ir pieteicies precei ir jāieet andelē.kādreiz no aplikācija ziņa nāca uzreiz tagad2 dienas.un šodien saņēmu atskaites pat 3 dienām atpakaļ izlasītajām ziņām un aicinājumu izņemt paku kuru jau uzņēmu 3 dienas atpakaļ.Bremzē viss
sigju
Ziņas pienāk ar 15 dienu kavējumu. Var būt pienācis laiks "hei-hei" administrāciju nomainīt ar ieinteresētu personālu, kam rūp šī mājas lapa, nevis izmanto šo mājas lapu, kā poligonu visādiem eksperimentiem.
mademoiselle_a
Kāpēc vispār šī aplikācija tik nedzīva. Varēja aktīvu čatu, līdzīgu kā messinger utt.. Šis tā pielīdzināms podziņu telefonam vecajam. Sms stils. Ne par pašu sludinājumu sadaļu, bet tieši čatu.
krispu
Andele ir viena no visbagainākajām aplikācijām, kas man ir telefonā. Viņiem ir dev komanda, kas acīmredzot nav pietiekami spējīga veidot šāda līmeņa platformas appus. Bet paši “šefi” neko no tā nesaprotot, nespēj to ieraudzīt un ļoti iespējams šie paši devi piebāžuši ausis viņiem “ka tas nav tik vienkārši”.

Avots - strādāju pats reiz šai nozarē.
s_er_h
Agrāk ziņas nāca sekundi sekundē - tagad ik pa brītiņam jāver vaļā aplikācija, lai kādu neaizvainotu, jo man patīk raita komunikācija.
Neforši, šo vakadzētu izlabot. ☹️
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.