Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!! Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus d...

mellene-333

• 66520
  • 1488

Krāpniecība

Man padsmit gadu pieredzē pirmā tāda reize- 🫣🙏Lūdzu padalieties kam ir pieredze kā , kur jāraksta ie...

knausis

• 374
  • 5

Krāpniece!!! Kristīne Čevere

Update: ir vairākas apkrāptās, apzināta krāpniecība. Sveiki, vai kādai ir bijusi darīšana ar šo pār...

closet

• 617
  • 6

Omniva pakomats

Vai ir iespējams mainīt Pircēja telefona numuru kad pasūtījums jau ir izveidots Omniva?

tereza.katarznova

• 294
  • 3

Krāpnieks "reinissst", Lūkass Levčenko, preci atpakaļ nepieņem

Diemžēl uzduros uz negodīgu pārdevēju, kas pārdod neoriģinālas smaržas, pozicionējot tās kā nedaudz ...

natalija.ugrimova

• 276
  • 0

Saziņa ar pārdevēju

Kā sazināties ar pārdevēju, ja esi pārliecināts, ka vēlies nopirkt viņa pērli, bet pārdevējs...

nika_z

• 294
  • 4

Izpārdošanas termiņš.

Jau kuro reizi novēroju tādu lietu,ka tiem mainīts termiņš līdz kuram manām precēm ir izpāroša...

baisma

• 213
  • 0

Esiet uzmanigi!

Mana nopirkta prece man netiek izsutita, ta ielikta atpakal tirdznieciba un man nauda netiek ...

merisa

• 760
  • 13

Svešs sūtījums.

Lūgums atsaukties melno kurpju pircējai vai pārdevējai, kā arī gaišo kurpju saņēmēj...

zaneni

• 351
  • 5

Radās jautājums par šo

Esmu pamanījusi, ka dažreiz kādam sludinājumam titulbilde ir ielikta kā kolāža - piemēram, lai būtu...

queeny

• 459
  • 11

Dyson krāpnieki

Jau labu laiku meklēju sev iegādei lietotu dyson Latgalē. Ik pa laikam sludinājumi parādās, bet ma...

olivija.l

• 484
  • 8

"Mana izlase" aizstāta ar reklāmām

Pa ilgiem laikiem ielogojos, 100% zinu, ka "manā izlasē" ir sludinājumi, redzu, no paziņojumiem par ...

le-noir

• 249
  • 4

Kāpēc man katru dienu liek apstiprināt e-pasta adresi, jau izbesijos!

Kāpēc man katru dienu liek apstiprināt e-pasta adresi, jau izbesijos!

lii-gaa

• 282
  • 1

Unisend nepiegādā sūtījumu

Sveiki, vai kādam/ai arī kavējas Unisend sūtījumu piegāde ? 15 dienas jau kā nepiegādā paciņu un...

elina.andele

• 319
  • 5

Jautāju domas par...

Kā Jūs skatāties uz šādu lietu, ka tiek piedāvāta sava cena par preci. Piemēram, prece maksā 30...

agrita.a

• 568
  • 10

40. izmērs ( der uz 39)

Es esmu pamanījusi ka bieži pārdevēji vadās pēc savām personīgajām izjūtām liekot apavu kategorijā ...

Alise Aurora Potolaha

• 565
  • 9

Atsauksmes arī par nenotikušiem darījumiem

Vajadzētu iespēju atstāt atsauksmi arī par nenotikušiem darījumiem. Saņemts pieteikums - var atstāt ...

kristiines123

• 878
  • 25

Atlaides kods Omnivai

Vai kādai ir zināms atlaides kods Omniva?

daigule

• 411
  • 2

ATLAIDES KODI

Šeit rakstam tikai atlaižu kodus pakomātiem!

mypearls

• 20561
  • 201

DPD pazaudē sūtijumu

Nākas šo publiskot, diemžēl. DPD aizsūtījis manu sūtījumu nezinkur, 2x atvainojas man par pazaudēj...

traukuskapis .

• 643
  • 12

Kāpēc šajā forumā visu laiku pazūd tēmas?

Pieņemu, ka admini dzēš. Bet kāpēc? Saprotu, ka ja izceļas kašķis, tas ir pret portāla noteikumi...

anna.deri

• 181
  • 0

Sabojāta prece

Lūdzu viedokļu - kā rīkoties. Nosūtīta prece bez defektiem, pircējs saņem preci un atsūta foto, ka ...

pille

• 600
  • 7

Par preci.

Sveiki, vai kāds zina kā var atlikt atpakaļ sludinājumu no pārdots sadaļas? Man čalis teica ka ņemš...

mreddy

• 353
  • 5

Kads ir jūsu viedoklis par replikas pārdošanu ?

Andele raksta par Likumu -neļauj pārdod replikas’bet puse no andele pārdod tieši repliku .

andele85

• 521
  • 7

Cenas samazināšana

Redzu ka citi pārdevēji liek "cenas samazināšanu" atsevišķām pērlēm-kad ir pārsvītrota viena cena ...

jevgenija.jurkevi ca

• 362
  • 9

Unisend

Sveiki. Jautājums par Unisend XL nodalījumu. Esmu nopirkusi kodu, pie pakomāta ievadīju nr, bet nepi...

mammino

• 365
  • 8

Kā var tikt vaļā no sarkanajiem rimbuļiem?

Pie MANA ANDELE man jau ilgāku laiku ir 5 sarkani rimbuļi par darījumiem, kuri jau sen ir pab...

anna.deri

• 363
  • 5

Kas notiek?

Meitenes,kas notiek?Es tikko ieraudziju ka es izeju superizpārdošanā ar 20 % atlaidi.Es šo pasā...

httpwww.andeleman dele.lv

• 635
  • 4

Andelemandele

Labdien. Sakiet Jums arī ik pēc noteiktām sekundēm mājaslapai ir aizkave?

gachb

• 298
  • 1

Aromātiskās eļļas.

Sveikas.Es te mēģinu ievākt informāciju par aromātiskajām eļļām.Varbūt var man kāds zinošāks ci...

love23

• 209
  • 4