Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.
Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus d...
Krāpniecība
Man padsmit gadu pieredzē pirmā tāda reize- 🫣🙏Lūdzu padalieties kam ir pieredze kā , kur jāraksta ie...
Krāpniece!!! Kristīne Čevere
Update: ir vairākas apkrāptās, apzināta krāpniecība.
Sveiki, vai kādai ir bijusi darīšana ar šo pār...
Omniva pakomats
Vai ir iespējams mainīt Pircēja telefona numuru kad pasūtījums jau ir izveidots Omniva?
Krāpnieks "reinissst", Lūkass Levčenko, preci atpakaļ nepieņem
Diemžēl uzduros uz negodīgu pārdevēju, kas pārdod neoriģinālas smaržas, pozicionējot tās kā nedaudz ...
Saziņa ar pārdevēju
Kā sazināties ar pārdevēju, ja esi pārliecināts, ka vēlies nopirkt viņa pērli, bet pārdevējs...
Izpārdošanas termiņš.
Jau kuro reizi novēroju tādu lietu,ka tiem mainīts termiņš līdz kuram manām precēm ir izpāroša...
Esiet uzmanigi!
Mana nopirkta prece man netiek izsutita, ta ielikta atpakal tirdznieciba un man nauda netiek ...
Svešs sūtījums.
Lūgums atsaukties melno kurpju pircējai vai pārdevējai, kā arī gaišo kurpju saņēmēj...
Radās jautājums par šo
Esmu pamanījusi, ka dažreiz kādam sludinājumam titulbilde ir ielikta kā kolāža - piemēram, lai būtu...
Dyson krāpnieki
Jau labu laiku meklēju sev iegādei lietotu dyson Latgalē. Ik pa laikam sludinājumi parādās, bet ma...
"Mana izlase" aizstāta ar reklāmām
Pa ilgiem laikiem ielogojos, 100% zinu, ka "manā izlasē" ir sludinājumi, redzu, no paziņojumiem par ...
Kāpēc man katru dienu liek apstiprināt e-pasta adresi, jau izbesijos!
Kāpēc man katru dienu liek apstiprināt e-pasta adresi, jau izbesijos!
Unisend nepiegādā sūtījumu
Sveiki, vai kādam/ai arī kavējas Unisend sūtījumu piegāde ? 15 dienas jau kā nepiegādā paciņu un...
Jautāju domas par...
Kā Jūs skatāties uz šādu lietu, ka tiek piedāvāta sava cena par preci. Piemēram, prece maksā 30...
40. izmērs ( der uz 39)
Es esmu pamanījusi ka bieži pārdevēji vadās pēc savām personīgajām izjūtām liekot apavu kategorijā ...
Atsauksmes arī par nenotikušiem darījumiem
Vajadzētu iespēju atstāt atsauksmi arī par nenotikušiem darījumiem. Saņemts pieteikums - var atstāt ...
Atlaides kods Omnivai
Vai kādai ir zināms atlaides kods Omniva?
ATLAIDES KODI
Šeit rakstam tikai atlaižu kodus pakomātiem!
DPD pazaudē sūtijumu
Nākas šo publiskot, diemžēl. DPD aizsūtījis manu sūtījumu nezinkur, 2x atvainojas man par pazaudēj...
Kāpēc šajā forumā visu laiku pazūd tēmas?
Pieņemu, ka admini dzēš. Bet kāpēc? Saprotu, ka ja izceļas kašķis, tas ir pret portāla noteikumi...
Sabojāta prece
Lūdzu viedokļu - kā rīkoties. Nosūtīta prece bez defektiem, pircējs saņem preci un atsūta foto, ka ...
Par preci.
Sveiki, vai kāds zina kā var atlikt atpakaļ sludinājumu no pārdots sadaļas? Man čalis teica ka ņemš...
Kads ir jūsu viedoklis par replikas pārdošanu ?
Andele raksta par Likumu -neļauj pārdod replikas’bet puse no andele pārdod tieši repliku .
Cenas samazināšana
Redzu ka citi pārdevēji liek "cenas samazināšanu" atsevišķām pērlēm-kad ir pārsvītrota viena cena ...
Unisend
Sveiki. Jautājums par Unisend XL nodalījumu. Esmu nopirkusi kodu, pie pakomāta ievadīju nr, bet nepi...
Kā var tikt vaļā no sarkanajiem rimbuļiem?
Pie MANA ANDELE man jau ilgāku laiku ir 5 sarkani rimbuļi par darījumiem, kuri jau sen ir pab...
Kas notiek?
Meitenes,kas notiek?Es tikko ieraudziju ka es izeju superizpārdošanā ar 20 % atlaidi.Es šo pasā...
Andelemandele
Labdien. Sakiet Jums arī ik pēc noteiktām sekundēm mājaslapai ir aizkave?
Aromātiskās eļļas.
Sveikas.Es te mēģinu ievākt informāciju par aromātiskajām eļļām.Varbūt var man kāds zinošāks ci...