Latvijas Pasta pakomāti.

Meitenes, kāda ir jūsu pieredze??

Vairākus gadus biju uzticīga Omnivas pakomātiem, kuri vienmēr visu ir nogādājuši ātri un bez sarežģījumiem. Vismaz tāda ir mana pieredze četru gadu laikā.

Taču Latvijas Pasts pakomāta draudzīgā cena 1, 85 uzrunāja izmēģināt viņu pakalpojumus . Ko es varu teikt, rezultāts ir ļoti bēdīgs. Jau ir otrais gadījums mēneša laikā Juglas t/c, kad paciņas pazūd. Viena, pēc ilgstošiem meklējumiem trīs nedēļu garumā atradās noliktavā . Otru tagad meklē. Lieki piebilst, ka situācija nav no patīkamajām, ne pircējai, kura nesaņem nopirkto, ne man kā pārdevējai, kura godprātīgi visu izdarījusi , bet jātaisnojas par Latvijas pasta kļūdām un neizdarību.... Dažas paciņas, kuras tomēr sasniedza pircējas esot gājušas savu ceļu ļoti ilgi, tā vismaz sūdzējās pircējas. Kāda ir jūsu pieredze? Padalieties!!




snorkes-jaunkundze
Taisnība.T/c Zoom ( Ķengatags) tā pati problēma- bieži uzkarās, bieži nav brīvu iedalījumu kur ielikt paciņu- tur gan pie vainas varētu būt paši izņēmēji.Tagad paciņu uzglabāšanas ilgums atkal ir 7 dienas( nevis 3 kā pirms neilga laika) tā ka atkal būs " marinētāji" kuru dēļ paciņas atkal būs jāgaida nedēļu.Tāpēc labāk samaksāju tos centus vairāk un sūtu ar omnivu.Protams ja saņēmējs grib PS tad sūtu ar PS.
sheisshe
Ar Latvijas Pasta pakomātiem sūtu, ja pircēja tiešām vēlas šādi saņemt. No laba prāta neizmantoju. Man apkārtnē nav šo pakomātu, tādēļ jādodas speciāli kaut kur ārpus maršruta. Visbiežāk uz Juglas t/c vai uz Valdemāra Rimi. Pakomāti ir pilni vai "nobrūk"- ielieku paciņu un ekrāns izslēdzas- zvanos uz konsultantiem- ilgs process.

Tikai Omniva.
ginta_zagorska
saņemu savas preces Pasta stacijā, ja internetveikals piedāvā, parasti no DHL, jo tas ir ērtāk, nekā gaidīt kurjeru, bieži redzu, ka pie Pasta stacijas sievietes zvana un kaut ko skaidro par kodiem, tāpēc es vienmēr cenšos sūtīt ar Omnivu, jo lai kādas problēmas man ar to ir bijušas, vienmēr ir atrisinātas pozitivi.
dzidziss
Pasta staciju vairs neizmantoju un neizmantošu. S**s ne serviss. Pazaudē, sajauc - tā viņiem ir ikdiena. Paldies. Labāk Omniva - viennozīmīgi. Neuzskatu, ka tas ietaupījums izmantojot PS ir tā vērts.
Smukum Lietas
Mana pieredze vairākas reizes pēc kārtas ir ļoti bēdīga.
1.Vasarā pēc SMS saņemšanas no rīta devos uz PS, lai izņemtu savu paciņu, bet to izņemt nebija iespējams, jo tieši manas durtiņas, kurās bija sūtījums nedarbojās. Sazvanīju operatoru un solījās dienas laikā nokārtot. Dienas otrā pusē pēc zvana, ka viss ir kārtībā, atkārtoti devos pēc sava sūtījuma un atkal izņemt nebija iespējams. To izdevās tikai ar kādu trešo piegājienu. Lieki teikt, ka iztērēts laiks un nauda visu dienu braukājot šurpu turpu.
2.Sūtījumi nāk ļoti ilgi.
3.Pakomāti ļoti bieži ir pilni un nav brīvu nodalījumu. Ir nācies apbraukāt vairākus PS pakomātus, līdz kādā ir brīvs nodalījums. Ar Omnivu nekad šāda problēma nav bijusi.
4.Ir gadījies, ka viņi aizmirst atsūtīt SMS, ka ir pienācis sūtījums.
punduris
mani laikam visvairāk pārsteidz tas, ka joprojām cilvēki formē pakas stāvot pie pakomāta nevis mājās telefonā vai datorā, attiecīgi ietaupot ne tikai laiku, bet arī naudu :D
saule
Sveiki, es regulāri sūtu ar Pasta Staciju un nav bijušas nekādas problēmas ar sūtījumu pazušanu u.c. Vienreiz bija situācija, kad uzkārās sistēma pēc koda ievadīšanas un durtiņas neatvērās. Piezvanot nākamajā rītā uz PS klientu tālruni, kods tika atbloķēts un sūtījumu veiksmīgi ievietoju skapī. Ieteikums - es vienmēr visiem sūtījumiem cītīgi uzrakstu (uzlīmēju) virsū lapu ar saņēmēja tālruņa numuru, pasta stacijas atrašanās vietu un sūtīšanas kodu. Tikai uz aizpildītiem datiem datora sistēmās un kodu numuriem paļauties nevar, jo katra elektronika mēdz "niķoties"un kurjeru sistēmas nav izņēmums. Līdzīga situācija ir bijusi arī ar OMNIVA, tāpēc neredzu iemeslu izmantot tikai to, jo cena ar Andeles Kodu joprojām ir labāka Pasta stacijai par lielu nodalījuma vietu, kur nav jādomā :"ielīdīs vai neielīdīs" kā Omniva S izmēra nodalījumā. Starpība tomēr ir 1 EUR, kas nav maz pie lētākas "Perles"pirkuma.
sirsne
Varu pastāstīt pēdējo pieredzi ar Pasta Staciju. Nesu paciņu nosūtīšanai, tā kā vienreiz jau biju sūtījusi un nu jau zināju, ka nekādas uzlīmes nebūs, mājās iepriekš uz tās jau uzrakstīju visu info - gan sūtītāja, gan saņēmēja. Pie pakomāta pirms manis rosījās viena sieviete, izmisīgi ar lūpu zīmuli mēģināja uzrakstīt tālruni, jo pildspalvas nebija. Pavaicāja man, vai paciņa nosūtīsies, uz ko atbildēju, ka teorētiski tam tā vajadzētu būt, bet praktiski - dzirdētas dažādas pieredzes. Vēl nosmējāmies, ka, cerams, šī reize nebūs tāda. Dāma jau aizgāja prom, es formēju savu sūtījumu, un, kad bija jāveras vaļā durtiņām, kurās ievietot paciņu, atvērās TIEŠI tās, kurās iepriekšējā sūtītāja savu paciņu pirms brītiņa bija ielikusi. Neriskēju, ka viss saputrosies, savu paciņu tur neliku. Nākamajā rītā pie pakomāta sastapu kurjeru, kurš bija izņēmis visas pakas un pa tālruni sarunājās ar info centrāli, skaļi burkšķot, ko tad viņš var izdarīt, ja cilvēki nevar uzrakstīt paši virsū telefonus un adreses, tāpēc viss saputrojoties utt. Es viņam izstāstīju situāciju, ar pirkstu parādīju to paciņu, kuru iepriekšējā dienā tā sieviete mēģināja nosūtīt. Rezultātā - pēc sarunas ar info, man piešķīra jaunu kodu, bet tās dāmas paciņa nonāca pie vairākām citām kastītē, kuru datus nevarēja uz vietas noskaidrot.
punduris
pamatā cenas visiem trim pakomātiem ir līdzīgas. ar pasta pakomātiem nekad problēmu nav bijušas, pat laikos, kad tie vēl bija pasta stacijas pakomāti. ar dpd arī nav bijuši čp. vot ar omnivu gan bija periods, kad metu līkumu ilgtermiņā, jo katra pieredze bija briesmīgāka par iepriekšējo. ar šo visu gribēju teikt, ka atšķirības pēdējā laikā nav nevienam no piegādātājiem, vienīgais piegādes laiks plus mīnus viena diena klāt. pati sūtu ar to, ko vēlas pircējs un pakas izvēlos saņemt arī ar to servisu, kāds ir ērtāks pārdevējam.
Sandija K
Bijusi slikta pieredze kādas 4 reizes vismaz. Divreiz paka pazudusi (paldies dievam, pēc izmeklēšanas ir atradusies), divreiz, nosūtot preci, atvērās skapītis, kur iekšā ir citam cilvēkam paredzēts sūtījums.
Labāk izvēlos Omnivu. Nekad nav bijušas problēmas. 1.85 vai 2.30 eur - nav liela starpība maksas ziņā, ja izmanto mazo nodalījumu.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.