Krâpnieces,rezervêtâjas,ignorêtâjas,laika kavêtâjas utt.

Rakstam visas rindiņâ-lai vieglâk redzét;saprast!!!
Bet îsteníbâ novêlu katrai labus un forśus darîjumus!!!👌😉
katern
Šeit reāli nekas nepareizs no pircējas puses. Dažas reizes vilkta prece automātiski nenozīmē, ka nav defektu, diedziņu var uzraut arī vienu reizi izvelkot. Es arī pārprasu par defektiem, ja pērku, ko dārgāku, ne vienmēr tie minēti sludinājumā.
Bet pārdevējas atbilde gan šķiet augstprātīga.
ljampo4ka888
Jusu profila ir skaidri noradits ka jajauta interesejosie jautajumi. Ja atsauksmes palasitu par Jums tad domaju ka sadu jautajumu pirceja ir uzdevusi pamatoti. Lai nesanak ka ar ieprieksejam pircejam. Tomer janomierinas un jabut maaaaazliet cilvecigiem.
An JC
Nesaprotu, kāpēc ir jālūdz noņemt pieteikumu . Ja tas pieteikums stāv , bet komunikācija tālāk nenotiek , nu noņemiet taču pati . Dzēst pieteikumu - un viss. Domājat, ka tas lūgums pamudinās tomēr nopirkt ? Ne taču.
papuga
Ja es prasīju noņemt pieteikumu - tas ir tikai lūgums noņemt pieteikumu un ne vairāk. Man nav tādas domāšanas - "lūgums pamudinās tomēr nopirkt".
😂
Cilvēks taču nestāvēs pie kases, ja neko nevēlas pirkt.
L. B.
Ignorētājas,laika kavētājas,rezervētājas/pazudējas ir simtiem,ja ne tūkstošiem.vietas nepietiktu,lai šeit visas regulārās,šāda izklaides veida piekopējas uzskaitītu.