Baskāju apavu firmas

Lūdzu iesakiet, kādu firmu apavi atbilst baskāju apavu prasībām. Meklēju dēliņam apavus un apjūku visos piedāvājumos un google atrodamā info. Paldies, ja padalīsies ar sev zināmo firmu un pieredzi 👍
Kā arī varbūt vari ieteikt, kur visizdevīgāk šādus apavus iegādāties (neskaitot andeli :)
Paldies! 🔆
lieneka.
Sveika! No izmēģinātajiem ražotājiem ļoti labi bija D.D.step modeļi ar platu purngalu un lokanu zoli. Starpsezonas zābaki izcili ir no Bogs. Viegli, lokani un ar skaistu dizainu.
Noon Moon
Cik forši, paldies par pieredzi👍 Vai ziemas zābakus esat no kādiem mēģinājusi? Kur tos labāk meklēt? D.D.steps un Bogs visi apavi atbilst baskāju prasībām, vai tomēr katrs jāskatās?
lieneka.
Ziemas zābaki ir bijuši no Bogs. Bet, tie gan nav baskāju apavi. Arī ir viegli ar platu purngalu, taču zole nav izteikti lokana. Klasiskie Bogs gumijas zābaki ir masīvi un ļoti smagi, tos neiesaku. Bogs starpsezonas modelis paredzēts no +15° līdz pat -10°. Ar termozeķi vilkām līdz -5°, neriskēju pie zemākas temperatūras. Ļoti laba alternatīva gumijas zābakiem, viennozīmīgi labākie pavasara-rudens zābaki. D.D.step ir tikai atsevišķi modeļi, kas atbilst baskāju prasībām, bet tie ir kvalitatīvi un ērti. Bogs apavus iegādājos muki.lv vai Bogs.lv.
vxxvme
Es meitām pārsvarā pērku Vivobarefoot, bet nu dārgi sanāk.. kā arī kādreiz paskatos humpalās tīri aptaustot visus mazuļu apavus :D tā atrodu arī mazāk zināmas firmas, kurām izpildās nosacījumi kā baskāju apaviem.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.