Māneklītis

Sveiki, varbūt kāda māmiņa zina,kāds knupitis labāk patīk mazulītei , kura vispār nevienu tikpat ka...

edgarittto

• 257
  • 7

Bērnu izmēri

122 izmērs uz kuru vecumu ?

alna.megi

• 134
  • 1

Daiļamatniecības pamatskola Rīgā

Sveiciens! Meklēju vecākus, kuriem bērns/i šobrīd mācās Daiļamatniecības pamatskolā Rīgā. Ļoti...

ievaplaude

• 94
  • 0

Meklējam draugus 🌸 Ищем друзей

Sveikas, māmiņas! 👶💛 Esmu 11 mēnešus veca bērniņa mamma (jūnijā mums būs gadiņš). Meklēj...

kkoval

• 127
  • 0

Iesakiet fizioterapeitu,lūdzu!!

Ir problēmas ar muguru,varbūt kādam ir bijusi pieredze ar labu speciālistu!

lielvarde

• 84
  • 0

NOMETNE

Varbūt kāds var ieteikt kādu pa tiešām interesanti un jautru nometni 14 gadīgam pusaudzim?

nikola-keita.grib uste

• 94
  • 0

Dzeramais ūdens zīdaiņiem!

Sakiet lūdzu kurā veikalā var iegādāties dzeramo ūdeni zīdaiņiem? Mazulim 7 mēneši! Esmu dzirdējusi...

ingadim

• 548
  • 6

Piena pumpis!!!

Lūdzu iesakiet vislabāko piena pumpi, arī tādu kuram var mainīt piltuves izmēru 🤗

alise493

• 126
  • 2

Atsauksmes par inhalatoru

Sveiki. Vēlētos dzirdēt kādas atsauksmes par inhalatora noderīgumu. Man ir bērnudārznieks un 5 mēneš...

Ieva Alba

• 257
  • 5

Pastaigu rati

Labdien! Lūdzu pēc savas pieredzes rekomendējiet pastaigu ratus divgadniekam . Bērnam 2in1 ratu...

rajena

• 164
  • 1

majas darbi

Nepieciešams palīgs mācību darbu izpildē, uz kuru varat droši paļauties? Atbildīga studente...

julija1982

• 136
  • 0

Kokosa un griķu matrača tīrīšana

Sveiki! Vēlējos noskaidrot - vai var iztīrīt šāda veida matraci? Ja jā - tad kā?

elvita17

• 199
  • 0

PIRMSSKOLA

Labvakar. Labvakar. Meklēju dažādas grāmatas vai digitālās grāmatas/materiālus, kas varētu noderēt p...

skapinavvietas259

• 228
  • 1

❗️❗️❗️Atsaukums❗️❗️❗️

❌👉SIA Yappy Kids informē: pārbaudot 2022. gada septembrī ražotās YappyLa:le bērnu gultiņas (P...

Makdain Lo

• 293
  • 0

Dicgadniekam

Sveiki! Kādu ziemas komplektu ieteiktu divgadniekam? Interesē pārbaudītas pieredzes? Interesē no ce...

kras

• 334
  • 5

Krāpnieciskas darbības

Kāpēc kontam liek krāpnieciskas darbības ,ja nēsmu neko pārdevis un vell iemaksājuši 3€ balanca je...

Edvards ..

• 512
  • 3

Возврат денег за объявление

Скажите пожалуйста, если отменить объявление, за это вернут деньги?

vanessa.lan

• 347
  • 2

Lodger bunkers.

Sveikas mammas. Gribēju jautāt kuru Lodger bunker maisu izvēlēties labāk? Variantu daudz, bet tas k...

sindija.ulska

• 278
  • 1

Bernu auto kresls

Meklēju palīdzību (pirmo reizi māmiņa) mums mazajam tūliņ jau 9 mēnešu mēs jau izaugam āra no Mūs...

patricija_x

• 334
  • 1

IZGLĪTĪBA ĀRZEMĒS PĒC VIDUSSKOLAS

Labdien. Vēlos jautāt, vai kādai/am ir informācija, kā ir ar izmaksām? Vai tas ir ļoti dārgi, ...

pearlscloset

• 326
  • 2

Didriksons kombinezons.

Sveiki!Nopirku tepat andelē Didriksons ziemas kombinezonu.Un esmu pārsteigta,ka tas ir tik pl...

krishka28

• 643
  • 3

Klepus sīrupi?!

Sveikas mammas..Interesē kādus klepus sīrupus jūs izmantojiet saviem bērniem..Man ir 7 un 2 gadus...

agnesedupusa

• 709
  • 13

Aizskarošas nepamatotas piezīmes

No lietotāja "mbm_rudolfs" šodien saņēmu pieteikumu precei. Tālāk sekoja aizvainojošas piezīme...

dzintra.salmina1

• 499
  • 5

Meklēju grāmatu!

Meklēju Filipa Perija grāmatu "JŪS VĒLĒSIETIES, KAUT ŠO GRĀMATU BŪTU IZLASĪJUŠI JŪSU VECĀKI".

janagarkalne

• 164
  • 0

Sportiņš.

Sveikas ,dāmas!Domāju, ka šeit varētu būt māmiņas, kam ir pieredze un varētu padalīties ar pieredzi ...

osiskristaps05

• 296
  • 0

Zābaciņi un kombinezons

Sveikas. Būšu pateicīga, ja padalīsieties informācijā un pieredzē. Mums tuvojas pirmais aktīvai...

jana.fofo

• 359
  • 5

Meklēju auklīti bērniem

Meklēju auklīti divām meitenēm (1g. 6mēn un 2g.10mēn) Iļģuciemā pie mums dzīvoklī! Par visu vairāk...

amssi

• 365
  • 2

Uzlauzts profils.

Esmu itkā pieteikusies vairāk kā 200 precēm.... kā tas ir iespējams?! Paroli nomain...

vincento *

• 489
  • 2

Korejas kosmētika,bezmaksas reģistrācija Atomy

Dienvidkorejas uzņēmums Atomy prezentē augstas kvalitātes patēriņa preču interneta veikalu...

snezana

• 304
  • 0

Uzlīmes ar vārdu apģērbiem un citām mantām

Ja bērnudārzam vai skolai aktuālas uzlīmes, ko līmēt uz apģērba vai citām mantām, tad tās var at...

Kristīne Vilciņa

• 307
  • 1