Māneklītis
Sveiki, varbūt kāda māmiņa zina,kāds knupitis labāk patīk mazulītei , kura vispār nevienu tikpat ka...
Bērnu izmēri
122 izmērs uz kuru vecumu ?
Daiļamatniecības pamatskola Rīgā
Sveiciens! Meklēju vecākus, kuriem bērns/i šobrīd mācās Daiļamatniecības pamatskolā Rīgā. Ļoti...
Meklējam draugus 🌸 Ищем друзей
Sveikas, māmiņas! 👶💛
Esmu 11 mēnešus veca bērniņa mamma (jūnijā mums būs gadiņš).
Meklēj...
Iesakiet fizioterapeitu,lūdzu!!
Ir problēmas ar muguru,varbūt kādam ir bijusi pieredze ar labu speciālistu!
NOMETNE
Varbūt kāds var ieteikt kādu pa tiešām interesanti un jautru nometni 14 gadīgam pusaudzim?
Dzeramais ūdens zīdaiņiem!
Sakiet lūdzu kurā veikalā var iegādāties dzeramo ūdeni zīdaiņiem? Mazulim 7 mēneši! Esmu dzirdējusi...
Piena pumpis!!!
Lūdzu iesakiet vislabāko piena pumpi, arī tādu kuram var mainīt piltuves izmēru 🤗
Atsauksmes par inhalatoru
Sveiki. Vēlētos dzirdēt kādas atsauksmes par inhalatora noderīgumu. Man ir bērnudārznieks un 5 mēneš...
Pastaigu rati
Labdien!
Lūdzu pēc savas pieredzes rekomendējiet pastaigu ratus divgadniekam . Bērnam 2in1 ratu...
majas darbi
Nepieciešams palīgs mācību darbu izpildē, uz kuru varat droši paļauties?
Atbildīga studente...
Kokosa un griķu matrača tīrīšana
Sveiki! Vēlējos noskaidrot - vai var iztīrīt šāda veida matraci? Ja jā - tad kā?
PIRMSSKOLA
Labvakar. Labvakar. Meklēju dažādas grāmatas vai digitālās grāmatas/materiālus, kas varētu noderēt p...
❗️❗️❗️Atsaukums❗️❗️❗️
❌👉SIA Yappy Kids informē: pārbaudot 2022. gada septembrī ražotās YappyLa:le bērnu gultiņas (P...
Dicgadniekam
Sveiki!
Kādu ziemas komplektu ieteiktu divgadniekam?
Interesē pārbaudītas pieredzes? Interesē no ce...
Krāpnieciskas darbības
Kāpēc kontam liek krāpnieciskas darbības ,ja nēsmu neko pārdevis un vell iemaksājuši 3€ balanca je...
Возврат денег за объявление
Скажите пожалуйста, если отменить объявление, за это вернут деньги?
Lodger bunkers.
Sveikas mammas. Gribēju jautāt kuru Lodger bunker maisu izvēlēties labāk? Variantu daudz, bet tas k...
Bernu auto kresls
Meklēju palīdzību (pirmo reizi māmiņa) mums mazajam tūliņ jau 9 mēnešu mēs jau izaugam āra no Mūs...
IZGLĪTĪBA ĀRZEMĒS PĒC VIDUSSKOLAS
Labdien. Vēlos jautāt, vai kādai/am ir informācija, kā ir ar izmaksām? Vai tas ir ļoti dārgi, ...
Didriksons kombinezons.
Sveiki!Nopirku tepat andelē Didriksons ziemas kombinezonu.Un esmu pārsteigta,ka tas ir tik pl...
Klepus sīrupi?!
Sveikas mammas..Interesē kādus klepus sīrupus jūs izmantojiet saviem bērniem..Man ir 7 un 2 gadus...
Aizskarošas nepamatotas piezīmes
No lietotāja "mbm_rudolfs" šodien saņēmu pieteikumu precei. Tālāk sekoja aizvainojošas piezīme...
Meklēju grāmatu!
Meklēju Filipa Perija grāmatu
"JŪS VĒLĒSIETIES, KAUT ŠO GRĀMATU BŪTU IZLASĪJUŠI JŪSU VECĀKI".
Sportiņš.
Sveikas ,dāmas!Domāju, ka šeit varētu būt māmiņas, kam ir pieredze un varētu padalīties ar pieredzi ...
Zābaciņi un kombinezons
Sveikas. Būšu pateicīga, ja padalīsieties informācijā un pieredzē.
Mums tuvojas pirmais aktīvai...
Meklēju auklīti bērniem
Meklēju auklīti divām meitenēm (1g. 6mēn un 2g.10mēn) Iļģuciemā pie mums dzīvoklī! Par visu vairāk...
Uzlauzts profils.
Esmu itkā pieteikusies vairāk kā 200 precēm.... kā tas ir iespējams?!
Paroli nomain...
Korejas kosmētika,bezmaksas reģistrācija Atomy
Dienvidkorejas uzņēmums Atomy prezentē augstas kvalitātes patēriņa preču interneta veikalu...
Uzlīmes ar vārdu apģērbiem un citām mantām
Ja bērnudārzam vai skolai aktuālas uzlīmes, ko līmēt uz apģērba vai citām mantām,
tad tās var at...