Meiteņu vārdi 🩷

Sveiki! Esmu gaidībās un vēlos meitiņai ielikt oriğinālu un skaistu vārdu. Vai varat padalīt...

Sandija anigoL

• 314
  • 14

Dziesmas izpildītājs

Sakiet, lūdzu, kurš izpilda dziesmu ar vārdiem "Līgo vakarā, kad ugunskuri zied, sirds kā neprāt...

kasparstaspats

• 204
  • 4

aptauja

Sveiki, mīļie vecāki! 😊 Meklēju viedokli un nelielu iedvesmu no malas.Esmu uzsācis foršu radošo pr...

kilamasta

• 157
  • 2

Varmākas. Kā sevi un bērnus pasargāt no seksuālas vardarbības

"Dažādos veidos mūs arvien biežāk sasniedz ziņas par seksuāliem noziegumiem, arī bērnu seksuālu ...

Nx Nx

• 266
  • 1

Iesakiet labu ērtu slingu vai ķengursomu

Parastie varianti gruti uzvelkami neder.mekleju ko tādu ko ātri var uzlikt un nav jāņemas.kur bern...

s.med

• 215
  • 4

Kā apgriezt lielu 12 m lapegli pie mājas.

Lūdzu padomu. Kā interesanti apgriezt lielu pie mājas lapegli 12 m augsta. Pavisam nost zāģēt žēl,be...

lukins

• 375
  • 3

Iesakiet fizioterapeitu,lūdzu!!

Ir problēmas ar muguru,varbūt kādam ir bijusi pieredze ar labu speciālistu!

lielvarde

• 393
  • 1

Māneklītis

Sveiki, varbūt kāda māmiņa zina,kāds knupitis labāk patīk mazulītei , kura vispār nevienu tikpat ka...

edgarittto

• 674
  • 9

Lelles monster high

Mekleju lelles monster high. lIzskatisim visus variantu. Būtu labi, ja vairākas no viena s pā...

annija.ozola3

• 224
  • 1

Бизнес

Привет. Хочу занятся бизносом продавать одежду может можете подсказать как найти постовщика ?

zvezdocka

• 339
  • 1

Vecāki ar bērniem no 0-2g. - lūdzu palīdzību pētījuma veikšanā

Šobrīd veicu pētījumu par to, vai vispār un kādas uzraudzības tehnoloģijas vecāki lieto, rūpējotie...

margri

• 148
  • 0

Varu palīdzēt jaunāko klašu skolēniem

skolēniem no 1. līdz 4. klasei Sveiki! mācos 9. klasē un man ir labas sekmes galvenajos mācī...

gk16

• 382
  • 0

Meklējam vēstuļdraudzeni

Sveiciens! Man radās pavisam nejauša doma- atrast savai meitiņai vēstuļdraudzeni! Atceros, ka man v...

ievaplaude

• 510
  • 1

Ēšanas paradumi

Sveiki. Vēlos dzirdēt ieteikums, pieredzi par bērnu ēšanu. Vai tā var būt ka bērnam ir pilni 2g...

amanda.aleksejeva

• 364
  • 2

Autisms

Sveiki,man 3gadniecei atklāja autismu. Ārzemju forumos mammas saka,ka berniem dodot dazadus uz...

aija.com

• 582
  • 3

Mazuļu skoliņas, nodarbības bērniņiem, kuri vēl neapmeklē b/d

Padalieties lūdzu, kur Jūs vedat savu mazo bērniņu, kurš vēl neapmeklē b/d, uz kādām nodarbībā...

Baiba Seile

• 265
  • 0

Skola

Nepieciešams palīgs mācību darbu izpildē, uz kuru varat droši paļauties? Atbildīgs students...

julija1982

• 322
  • 0

Par sūtījumu omniva

Pirku te Omniva sūtīšanas kodu. Man no maciņā par to paņēma 2x. Jums ar tā gadījies?

stenzi

• 445
  • 4

Bērnu izmēri

122 izmērs uz kuru vecumu ?

alna.megi

• 345
  • 1

Daiļamatniecības pamatskola Rīgā

Sveiciens! Meklēju vecākus, kuriem bērns/i šobrīd mācās Daiļamatniecības pamatskolā Rīgā. Ļoti...

ievaplaude

• 477
  • 0

Meklējam draugus 🌸 Ищем друзей

Sveikas, māmiņas! 👶💛 Esmu 11 mēnešus veca bērniņa mamma (jūnijā mums būs gadiņš). Meklēj...

kkoval

• 385
  • 0

NOMETNE

Varbūt kāds var ieteikt kādu pa tiešām interesanti un jautru nometni 14 gadīgam pusaudzim?

nikola-keita.grib uste

• 237
  • 0

Dzeramais ūdens zīdaiņiem!

Sakiet lūdzu kurā veikalā var iegādāties dzeramo ūdeni zīdaiņiem? Mazulim 7 mēneši! Esmu dzirdējusi...

ingadim

• 824
  • 6

Piena pumpis!!!

Lūdzu iesakiet vislabāko piena pumpi, arī tādu kuram var mainīt piltuves izmēru 🤗

alise493

• 358
  • 2

Atsauksmes par inhalatoru

Sveiki. Vēlētos dzirdēt kādas atsauksmes par inhalatora noderīgumu. Man ir bērnudārznieks un 5 mēneš...

Ieva Alba

• 553
  • 5

majas darbi

Nepieciešams palīgs mācību darbu izpildē, uz kuru varat droši paļauties? Atbildīga studente...

julija1982

• 323
  • 0

Kokosa un griķu matrača tīrīšana

Sveiki! Vēlējos noskaidrot - vai var iztīrīt šāda veida matraci? Ja jā - tad kā?

ebele1

• 369
  • 0

PIRMSSKOLA

Labvakar. Labvakar. Meklēju dažādas grāmatas vai digitālās grāmatas/materiālus, kas varētu noderēt p...

skapinavvietas259

• 415
  • 1

❗️❗️❗️Atsaukums❗️❗️❗️

❌👉SIA Yappy Kids informē: pārbaudot 2022. gada septembrī ražotās YappyLa:le bērnu gultiņas (P...

Makdain Lo

• 454
  • 0

Dicgadniekam

Sveiki! Kādu ziemas komplektu ieteiktu divgadniekam? Interesē pārbaudītas pieredzes? Interesē no ce...

kras

• 504
  • 5