Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Superīgi jaunumi! Sūti savas Pērles ar Latvijas Pasts pakomātiem tikai par 0.85 EUR!

Hei, Hei Pērļu mednieces!

Klāt ir rudens, kas nozīmē, ka pienācis laiks ielaist ko jaunu arī Tavā garderobē un modes pasaulē. Nav noslēpums, ka AndeleMandele iespējams nomedīt visizcilākās Pērles par lieliskām cenām, tāpēc Latvijas Pasts lutina pircējus un pārdevējus, izsludinot grandiozu akciju!  

No 1.oktobra līdz 31.oktobrim sūti jebkura izmēra paciņu ar Latvijas Pasta pakomātiem tikai par 0.85 EUR! 

Latvijas Pasta pakomātu tīkls kļuvis būtiski lielāks un turpina paplašināties. Uzstādīti jau vairāk kā 230 pakomāti visā Latvijā, lai sūtījumu izsūtīšana un saņemšana būtu pieejama ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Sūtījuma sagatavošana un izsūtīšana ir pavisam elementāra.  

Pakomātā iespējams ievietot sūtījumus līdz izmēram 38 x 38 x 58 cm, svarā līdz 31,5 kg.

Nepalaid garām izdevību un atļaujies vairāk, izvēloties sūtīt pērles ar Latvijas Pasta pakomātiem!

sabbine
Man diemžēl negatīva pieredze cenšoties nosūtīt paciņu. Veidlapas uzlīmi vienkārši nedrukāja, displejs neko nerādīja, ka nav iespējams vai kā savādāk, tikai atvēra durvis.. ar kā aicinājumu ievietot paciņu. Norādīto telefona numuru sazvanīt nebija iespējams, kā arī man neatzvanīja..kaut vai tik daudz lai es varētu painformēt, ka tam pakomātam, kas noticis. Vairākkārt mēģinot, atcēlu darījumu un diemžēl tērējot savu laiku, devos meklēt citu pakomātu.. veiksmīgi, ka tajā viss izdevās!
uliss
Man arī slikta pieredze. Nozaudēja paku. Labi, ka sūtījums bija mazvertīgs. Lielus ( dārgus)sūtījumus neieteiktu sutīt. Sazvanīt nevar. Ja sazvani, tad saka, ka atzvanīs. Neceriet.... neatzvanīs. Šeit ir vēl ļooooti daudz ko uzlabot, lai būtu vēlēšanās ar Lpp ko sūtīt.