Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Uz ANGLIJU

Vai kāds var padalīties 1-kur pirkt izdevīgakas biļetes? 2-Ko drīkstu savam dēlam(2gadi) ņemt līdzi un kā ar ēšanu ? Varat droši rakstīt arī facebokā Laura Trubņikova. Mūsu pirmais ceļojums un ir satraukums.
La Isla Bonita
Biļetes meklēt agregatoros, kurus Internetā var atrast desmitiem - avio, flysiesta utt. Ja ir kāda mīļota kompānija, var meklēt tieši tās portālā. Un katras kompānijas portālā ir aprakstīts, ko var ņemt līdzi, ko nevar. Kopprincips - rokas bagāžā nevar būt asie priekšmeti, zāles (izņemot tās, kurām ir recepte un saskaņā ar to tās būtu jālieto arī lidojuma laikā - tikai tādā apjomā, kas tam nepieciešams) un šķidrumi. Nododamajā bagāžā var būt šķidrumi speciāli iepakoti ne vairāk par 100 ml vienā iepakojumā un ne vairāk par 10 iepakojumiem šādiem (tas ir jāprecizē, varu kļūdīties), turklāt jāņem vērā, ka šķidrums skaitās ne tikai ūdens un citi dzērieni, bet arī visa kosmētika - krēmi, pastas, tušas utt. Un kā ar ēšanu, visur arī ir, par bērniem ir īpaša sadaļa. Bērnu rati parasti brauc līdz pašai lidmašīnai un tur tiek nodoti bagāžā, nododamās bagāžas kopsvarā tie neieiet, bet ekonomklases kompānijās var atšķirties šis noteikums, jāprecizē, jau izvēloties konkrēto reisu. Esat taču pieaudzis cilvēks un mākat lietot Internetu, visas kompānijas, visi noteikumi ir publiski pieejami. Un ir arī lidostas, vīzu noteikumi, bērnu izvešanas no valsts noteikumi, kas ir jāzina pirms plānot ceļojumu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.