Hei, hei! Izvairies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Dzīvošana 2.stāvā

Sveiki,

Vēlējos uzzināt kā ir dzīvot 2. stāvā? Pagaidām es dzīvoju 1.stāvā, kur ir ļoti auksti un pat pelē, tagad paveras iespēja pārvākties uz citu otrā stāva dzīvokli, bet domāju kā tur būs un vai tur ir siltāk un labāk nekā dzīvojot 1. stāvā? Vai tie kas dzīvo ir apmierināti ar otro stāvu, vai ir kādi mīnusi? Un kādi ir plusi? Ļoti ceru, ka ir siltāk nekā dzīvojot pirmajā stāvā, kur pat vasarā ir auksti. Vēlējos dzirdēt kā katram ir ar otro stāvu un vai tas ir labs stāvs. :)
arucis-
Otrais - trešais vienmēr ir labākie stāvie no 5. Stāvu mājām . Augstceltnes protams- jo augstāk jo labāk
Otra stava ir nesalīdzināmi siltāk, nedzird ārdurvju sišanu, nevar iekāpt pa logiem un, ja ir bail no augstuma nav pārāk augstu un iepirkumu somas nav jānes augstu .
Es noteikti Jūsu vieta mainītu 👌
madam.madonna
Kādreiz dzīvoju 3.stāvā. nu jau sen dzīvoju pirmajā. Pirmais stāvs ir vnk briesmīgs, bet nezinu, vai tā ir visās mājās (projektos). Trešajā viss bija labi, silti, gaiši. Nedomājot pārvāktos uz augstāku stāvu, ja vien otrā mājā arī ir visas ērtības.
madam.madonna
Jā, pelē, mitrums milzīgs, grīda vienmēr auksta. Viss troksnis, kas ārā un trepēs dzirdams, ja atvērts logs, tad cigarešu dūmi no pīpmaņiem pie treptelpas ārdurvīm nāk pa taisno iekšā. Nevar atstāt vairāk atvērtu logu, neizejot no istabas, mazums, kāds var sadomāt iekāpt. Pagājšziem bērni nejauši sniega piku pa logu iemeta.
janaaaa
Vēl vienīgi man te dzīvojot ir koki priekšā, saule īsti neiespīd vispār un varbūt tāpēc pelē, nezinu. Gan jau daudz iemeslu kāpēc tā.
Vēl uztrauc tas, ka otrā dzīvoklī arī būtu koki priekšā… man jau bail no tiem kokiem sāk palikt. Gribētos lai saulīte iespīdētu.
Citi atkal saka, ka vajag tos kokus, lai nav tik karsti, vai lai citi nelūr iekšā.
Vai kādam 2.stāvā arī ir koki? Vai viss kārtībā? Vai saule iespīd?
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Dzīvoju pirmajā stāvā jau 3. gadus. Pārējo visu dzīvi bija 4. (Kaut mainīju 5. reizes īres dzīvokļus.)
Mājās ir taksis. Pie kāpņu telpas dzīvo kaķi. Peļu nav.
Ar durvīm klauvē, var pierast. Bet bērni aiz loga... (Ir sporta laukums) Baigi besī.
Ir zāle, tieši zem logiem, tur un tūsējās, neviss uz sporta laukuma. Nevar mierīgi pāsēdēt ar atvērto logu. Skaļi. Koroče, ar lielāko prieku es atpakaļ mainītu dzīves vietu uz stāviem augstāk, bet nevaru, jo... Mantojums... Un tur bija īres varianti...
janaaaa
Man visu laiku ir 19 grādi, nekad nav siltāk. Man jau tas liekas ļoti auksti, jo vēl auksta grīda un sienas un es salstu visu laiku. Pa nakti tik var gulēt biksēs un džemperī. 16 grādi kad ir tad vispār ārprāts.
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Un vēl... Uzliku uz logiem sietiņus. Apnika katru vakaru kukaiņi, kuri līdo uz gaismu... (Jo esmu nakts dzīvnieks.) Un vienu reizi, aiz virtuves loga, lapsenes sataisīja māju. Diāmetrā kādus 15-17cm. Nācās ekipējumu īrēt, lai to sabrūkt. (Es jau neskaitu cik reizes mēģināts ar sprejiem to izdarīt, cik naudas uz ķīmiju pātērēts.)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.