Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Atdodu vasaras kleitas

Vasaras kleitas 40-42 izmērs. Atdodu kopā, Rīga, Avotu iela, nesūtu.
vartotojas123
Automašīnu pirkšana un lietotu auto detaļu pārdošana ir darbības joma, kas var būt ļoti izdevīga gan automašīnu īpašniekiem, gan uzņēmumiem, kas piedāvā šos pakalpojumus. Tas ir process, kas ļauj cilvēkiem ātri un ērti pārdot savu veco, nevēlamo vai bojāto automašīnu, vienlaikus sniedzot citiem automašīnu īpašniekiem iespēju iegādāties kvalitatīvas lietotas auto detaļas par zemāku cenu, nekā pērkot jaunas detaļas.

Automašīnu iegāde ir ļoti ērts veids, kā atbrīvoties no veciem, salūzušiem vai vienkārši nevajadzīgiem auto. Īpaši tas attiecas uz tiem, kuriem nav laika vai vēlēšanās privāti parūpēties par automašīnas pārdošanu. Lielākā daļa uzņēmumu, kas specializējas automašīnu iegādē, piedāvā ātru un ērtu procesu, kas ietver automašīnas novērtēšanu, pārdošanas piedāvājuma saņemšanu un, ja viss atbilst, ātru samaksu par automašīnu. Tas ietaupa laiku un pūles, ļaujot automašīnu īpašniekiem ātri un vienkārši pārdot savu transportlīdzekli. laurimeta.lt
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.