*Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensistīva informācija.

Zilo gaismu bloķējošās brilles

Saņēmu ieteikumu izmēģināt anti blue light brilles, varbūt kāda ir izmēģinājusi. Vai strādā? Ir tā vērts? Kur pirkt? Pati brilles ikdienā nenēsāju, bet darbs pie datora acis tomēr nogurdina
GRĀMATAS 📚 КНИГИ
Gan telefonā, gan datoros (monitoros) ir nakts/lasīšanas/ilgu darbu režīms. Zilo gaismu padarot par silto, dzelteno.
Jēga pirkt brilles? Pie tā, piedāvāja pāri simts eiro? Effekts no Aļika pirktiem par 3Eur, tas pats. Zinu uz pieredzes. (Sievas)
123_456
To filtru jau nevar uz visiem 100% slēgt, ekrāns būs oranžs, bet par no ķīnas sūtītām brillēm es ticu, tehnoloģija nav baigi sarežģīta, vienkārši nevar uzmērīt un saprast, vai piestāvēs un vispār derēs
holste.ieva
Strādā gan šīs brilles, jo dzeltenais telefona/datora filtrs tāpat nogurdina acis, sevišķi, ja darbs pie datora katru dienu. Es uztaisīju optikā tādas brilles zem €50, gan smukas, gan dara savu darbu. Optikās ir arī gatavas tādas brilles.
Long Sole
No kurienes esat? Varu vienas atdot bez maksas. Viņas gan nedaudz deformējušās. Garš stāsts. Bet ja interesē, dodiet ziņu. Kenzo zīmola, sieviešu. Uzrakstiet man privāti, ja interesē.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.