Meklējam kaķēnu.

Sveiki!
Meklējam adopcijai😊 mājas kaķēniņu. Vismaz 2 mēnešus vecu, lai ir apvēlies un no mammas kaķu gudrības un kārtību paspējis pamācīties. Dzimums nav svarīgs, galvenais, lai vesels. Būs dzīvokļa kaķis, taču vietas ir gana. Paši esam no Bauskas novada.

Ja ir ko piedāvāt, lūdzu, rakstiet privāti uz manu Andeles pastu.

Agnese
marite.rudko
Nekad dzīvē neesmu gādājusi nevienu kaķi, bet es jūsu vietā ņemtu no kādas dzīvnieku aizsardzības biedrības vai patversmes. Kāpēc esat iedomājusies, ka tur nav veselu kaķīšu? Mana pieredze rāda, ka tieši no ielas paņemtie kaķēni negrib iet ārā un lieliski dzīvojas pa dzīvokli. Un patversmēs var atrasties arī mājas kaķēni, kurus saimnieki pavairojuši, bet jaunus saimniekus nav atraduši, zinu tādas nekrietnības. Katram dzīvnieciņam stāsts ir savādāks. Protams, izvēle ir jūsu. Bet iespējams kaut kur patiesi mājas gaida kāds brīnišķīgs, bet nenovērtēts kaķēns. Nenovērtēts dēļ kaut kādiem prātā ieņemtiem stereotipiem. Lai veicas!
La Isla Bonita
Autore par tādu iedomāšanās neko nenorāda. Un nekādas dzīvnieku aizsardzības biedrības Latvijā nav, nevajag murgot. Uzziniet sākumā, kādu atlīdzību patversmes prasa par parastā bezšķirnes kaķa adopciju, pirms ieteikt.
uko25
Lūdzu, nepārvērtīsim šo par kašķa tēmu. Esmu uzrakstījusi, kādu kaķēnu mēs meklējam. Tas ir gada garumā izsvērts lēmums, ne mirkļa iegriba pavasara iespaidā.
filozofe
Tūlīt būs kaķēnu birums. Latvijā ir pat desmitiem dzīvnieku aizsardzības biedrību, kas vāc bezatbildīgu personāžu augļus kaķēnu izskatā. Un tas, ka vesels šodien, nenozīmē, ka tāds būs visu turpmāko mūžu. Tas arī ir fakts.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.