Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Spf sejas krēmu atsauksmes🧴🎀

Sveikas meitenes! Gribu dzirdēt jūsu atsauksmes par spf krēmiem. Vēlos uzzināt kādu lietojat vai ieteikt kādu krēmu ko nepirkt nekādā gadījumā.
Gribu tādu krēmu, kurš gan pasargā ādu no pigmentācijas pleķu veidošanās laika gaitā, gan tādu ar kuru seja nav balta visu vasaru un tai ir iespēja iesauļoties.
lake-baikal
Man patīk šie krēmi. Visi nopērkami aptiekās. Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30 - seja pēc uzklāšanas super gluda un maiga, un nav taukains, pagaidām mans favorīts. Iesauļoties var, bet neapdeg. Intensīvai saulei laikam gan lielāku SPF vajag vai arī biežāk uzklāt.
Isispharma Neotone Radiance SPF50+ ir tieši pret pigmenta pleķu rašanos, konsistence diezgan bieza, tāpēc maz vajag, šis ir nedaudz taukains no sākuma, bet, kad iesūcas, ir ok.
Pati lietoju BABÉ Super fluid SPF50, bet internetā skatos, ka ir arī tāds pats, bet Depigment+ vai arī Mattifying. Super fluid ir ļoti šķidras konsistences un ātri iesūcas, nav taukains. BABÉ produkcija vispār ir mani favorīti, cik produkti lietoti, visi ļoti patīk.
Neviens no šiem krēmiem neatstāj baltu ādu.