Jo nozīmē profila verificēšana?

Man ir šāds jautājums.
Ja es verificēšu savu profilu ar Swedbank maksājuma karti, ko nozīmē 'tiks rādīts mans īstais vārds un uzvārds"? Tas nozīmē, ka man mainīsies lietotāja vārds AndeleMandelē? Jo profils ir piesaistīts feisbukam, kur man ir vārds bez uzvārda. Vai kā tas praksē būs?

Es neesmu pret to AndelēMandelē, bet negribētos, lai ieguglējot manu vārdu/uzvārdu būtu redzams, ka es kaut ko pārdodu)).
andelemandele-administracija
Kopš nesena laika mēs piedāvājam AndeleMandele lietotājiem verificēt savu profilu caur Swedbank interneta banku. No bankas tiek saņemta informācija par maksātāju (vārds, uzvārds), kas ir redzama tikai autorizētiem (!) lietotājiem un to nav iespējams vairs mainīt. Profila verifikācija nav obligāta prasība un, lai to veiktu, nepieciešams apstiprināt, ka to vēlies - jāieliek ķeksis. Virs apstiprinājuma ir sekojošs teksts:

Verificēt savu profilu
Verificē savu profilu ar šo maksājumu. Informācija par Tavu vārdu un uzvārdu tiks atjaunota no tava bankas konta un Tu iegūsi īpašu pazīmi uz profila, kas paaugstinās pircēju uzticību Tev! Vārdu un uzvārdu mainīt turpmāk nebūs iespējams. Profila verifikācijai papildus maksa netiek piemērota.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.