Uzmanību, krāpniece nikola.lidaka

www.andelemandele.lv Tā sauktā pārdevēja darbojas pēc klasiskās shēmas: saņem naudu (diezgan lielu) un neko neizsūta. T.i. izsūta tukšumu, lai kavētu laiku. Ir informācija no Dpd, kuri pārbaudīja pakomāta kameru ierakstus. Lūdzu potenciālos pircējus uzmanīties, kā arī lūdzu citus cietušos atsaukties, lai varētu kopā griezties policijā.
nikinshhh
Pārgudrā dāmīte esat, tā skatos… 🤣 Atbalstat visādas Līdakas, kas pārdot “oriģinālus”? Ja jau būtu tiešām bērns slims, tad tās mantas tiešām būtu pārdevusi, nevis pārdevusi bildes 🤣 gada māmiņa, kam ir svarīga nodrīskāta gucci somiņa par pašu bērnu…
ana.ata.
Lietotajs ir 7 dienas andele. Pienemu, ka nopirkat preci par lielu summu no 1 vai 2 dienas veca profila? Ja jau pakomats ir parbaudiits. Un divas atsauksmes kuras pec termina spriezhot ir ieliktas taja pasaa diena un nakosaja. It nekas nelikas aizdomigi, lai skaitiitu lielu summu? 🙄
sunday
Pievērsu uzmanību šim profilam - tas bija izveidots pirms dažām dienām un sludinājumos saliktas ļoti glītas bildes ar lieliskām dizaineru lietām par smieklīgi zemām cenām.

Ko lai saka…… klasika.
ana.ata.
Uz kaadu vardu skaitijat naudu? Raksta loti lidzigi kaa viena cita lietotaja par ko jau bija sudzibas. Pielieto seit bezprocenta krediitu savam vajadziibaam un pec kada laika atgriezh naudu.
nikinshhh
Kārtīga krāpniecīte :) ar stāžu
, savu seju sludinājumos slēpj pat 🤣 Kādreiz viss bija godīgi, tagad krāpj cilvēkus ar nodrīskātu puslīdz oriģinālu gucci marmont somu….
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.