Meklēju īpašnieku.

Ir noticis pārpratums un pie manis ir nonākusi paciņa, ko es neesmu sūtījusi. Neizskaidrojamākais ir tas, ka uz paciņas ir identiska adrešu lapiņa kā paciņai kas ir mans sūtījums. Varbūt ir idejas kā atrast īsto izsūtītāju vai saņēmēju? (jo nav nekādu pareizu sākotnēju paciņas datu) :( (zils īsroku krekliņš ar baltām svītrām(J.Crew))
strawberry
Tas ir dīvaini, jo būtībā pats pakomāts otrreiz neprintē to pašu uzlīmi. Man reiz gadījās, ka noņemot no lipīgās daļas papīru, uzlīme salipa kopā un nevarēju vairs ne atlipināt, ne uz pakas uzlīmēt. Domāju, izprintēšu vēlreiz, nekā - saka, ka jau ir izprintēta. Nācās iet ar visu paku mājās un printēt uz papīra no epasta.
ana.ata.
Man ir bijis, ka pakomats izprinte iepriekseja lietotaja uzliimi un taa ir bijis jau kadas 3x, labi ka es katru reizi saliidzinu pirceja vardu un tel. nr. Un ja nesakriit saaku meklet pareizo uzliimi. Taa gadijies tikai ar omniva pakomatu jo uzlimes naak aizvertaa nodalijuma un kkur aizkjeraas.
zane-f
Ir jāsazinās ar Omnivu, jo pareizais adresāts tieši tur meklēs savu paciņu. Būs jāapraksta paciņas izskats un saturs un tad ir iespēja, ka atradīsies īstais saņēmējs.
diana_b
Ir bijis šāds gadījums. Kopā ar manu sūtījumu atnāca maiss ar kaut kādām bērnu drēbītēm. Sākumā uzrakstīju pārdevējai. Viņai nebija ne jausmas kas tas par maisu, nebija nekādas bērna drēbītes sūtījusi. Tad sazinājos ar Omniva. Vienojāmies ka noformēšu sūtījumu un nosūtīju Omnivai. Kā viss beidzās nezinu. Cerams atrada savu saimnieku.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.