Blogu ierakstos ir, bet jāmeklē. Kopumā vienoti redzams, tikai noformējot, jo ik pa reizei notiek izmaiņas . Bet tikko cilvēks pieteicies , arī var paskatīties , sākot tipa noformēt un nepabeidzot . Bet kopumā jautājums visai dīvains pēc 8 gadiem portālā un 21 atsauksmes kā pārdevējai .
Pati izlemšu, kas kur ir vietā . Tīri loģiski - 21 preci kaut kā pārdeva un nosūtīja (labi, lai puse ir klātienē pirkta, tas 10-11 nosūtīja), un pēkšņi amnēzija , kur tad pirms pircējam maksāt pakomātu cenas ņēma . Ah-ha-ha, pašai nav smieklīgi ?
Drīz pēc 30-40 gadiem šai saulē jautās, ka tualetes podu lietot... Bet krāpniekiem tieši patīk 5-8 gadu vecie konti ar atsauksmēm - varbūt arī šo kontu uzlauza un tagad veido forumā mākslīgo aktivitāti, tāda savēja jo savējā īsta ar it kā saprotamu problēmu. Un agresivitātes līmenis atbilstošs. Kas lai zina...
Nu ja jau bija laika pārbaudīt manu pārdevu vēsturi pēc atsauksmēm, tad varējāt arī datmus paskatīties. Un salikt kopā, ar laiku, kad AM sāka piedāvāt kodus. Un kāda kārtība bija tad. Tā teikt, ja nu reiz vajag laiku ar ko aizpildīt.
Ļoti laba un noderīga foruma tēma!
Tieši nesen arī par to domāju,
kā Pircējs, kurš neko šobrīd netirgo,
var zināt par aktuālajām pakomātu izmaksām,
jo viena tikko reģistrējusies Pērļu Medniece, man pajautāja-
kāpēc ar unisend būs 1.70,
bet ar omniva 1.85...
Aizsūtīju printskrīnu,
bet pateikt kur jāskatās, arī nezināju.
Super 🙂👍
Paldies, @brigitad, par tēmu!
Esmu pircēja un pārdevējiem prasu pirms veikt pārskaitījumu, CIK jāmaksā (precizēt). Bieža atbilde, piem.,10 Eur +pakomāts. Cik tas pakomāts šobrīd maksā - nekādas saprašanas. Kādreiz DPD bija 1.85, bet Omniva 1.99. Cenas tiešām mainās.
Tad atbilde ir - nekur andelē nav norādītas aktuālas cenas. Raksti atkārtoti pārdevējam.
Tieši nesen arī par to domāju,
kā Pircējs, kurš neko šobrīd netirgo,
var zināt par aktuālajām pakomātu izmaksām,
jo viena tikko reģistrējusies Pērļu Medniece, man pajautāja-
kāpēc ar unisend būs 1.70,
bet ar omniva 1.85...
Aizsūtīju printskrīnu,
bet pateikt kur jāskatās, arī nezināju.
Super 🙂👍
Esmu pircēja un pārdevējiem prasu pirms veikt pārskaitījumu, CIK jāmaksā (precizēt). Bieža atbilde, piem.,10 Eur +pakomāts. Cik tas pakomāts šobrīd maksā - nekādas saprašanas. Kādreiz DPD bija 1.85, bet Omniva 1.99. Cenas tiešām mainās.
Tad atbilde ir - nekur andelē nav norādītas aktuālas cenas. Raksti atkārtoti pārdevējam.