Par citiem pirkšanas un pārdošanas saitiem.

Kādas atsauksmes ir par -Atverskapi.lv..?Ja kāda tur tirgojas padalaties ar savu pieredzi.
i..m.
Piekrītu augstāk minētajam. AS reizēm var atrast super pērles par super zemām cenām. Turpretī AM super pērles par super aukstām cenām, neskatoties ka labi panēsātas. Pastāv tāds likums, kad prece iznesta no veikala viņai jau zūd 50% vērtības, bet šeit vēl grib uzvārīties pa pilnu programmu un vēl nopelnīt, pierakstot ka vesta no pasaules otras malas. Muļķi tikai uzķeras! Liekam adekvātas cenas!
zomzom
Atverskapi.lv tirgojos jau kādu laiku, te, pavisam nesen piereğistrējos. Liels + ir sludinājumu ievietošana bez maksas. Bērnu drēbēm katrs var izvēlētie ko un cik grib pirkt, šeit nav izdevīgi likt pa vienam rāpulim, galīgi neatmaksājas, bet 5 uzreiz ne visiem vajag. Jā, cenas tur zemākas un piekrītu viedoklim, ka daudz lupatveidīgu apğērbu, kaut gan esmu tur pa lētām naudiņām nopirkusi ļoti labas pērles♡ Darījumi gan ir maz, labi, ja 1 nedēļā, citreiz 1 mēnesī vai retāk, šeit tomēr pērk vairāk. Pircējas gan ir līdzīgas ar jautājumiem - vai pieejams, prasa mērus, grib tikties centrā, neskatoties profila info un tad pazūd, neko pat neatbildot, nekas, ka esi preci tā pircēja dēļ mērījis krustu šķērsu :D
L. Boogie
Man pēdējo 5 gadu laikā ir bijuši gan ļoti labi pirkumi, gan daudz ko pārdevu Atverskapi.
Atkarīgs, ko jūs pērkat un pārdodat - zīmolu precēm tur, laikam, nav īsti vieta. Un gluži aktīva tirgošana arī nav - drīzāk, var ielikt nevajadzīgu mantu un, šad tad paceļot, gaidīt, ka kādam noder. Baigais bizness diez vai sanāks :D

Tam, ka sludinājumi ir bezmaksas, ir arī otrā puse - var nopirkt kaut ko lētāk, īpaši bērnu sadaļās. Daudzas šeit neliek lētas drēbes, jo vēl jāsamaksā par sludinājumu. Vispār, bērnu preces man tur patīk daudzreiz labāk.
Sandra B
Esmu tur vienreiz likusi kleitu,bet tāpat notirgoju šeit!
Nez..man nepatīk tas portāls. Sākot jau ar to,ka sarakstīties nav ērti.Biju itkā pieteikusies kautkādai lietai,bet tā arī neko nenopirku..vnk pazuda pati pārdevēja..Vairs nemaz necenšos tur neko iegādāt. Un tās reklāmas!!? ? Patīk,ka Andele ir ērti pārskatāma. Un kvalitatīvi sludinājumi.
T.T.
Ja, ja paskatas cenas , daudzam ir uzliktas neadekvatas
Multivaramais katls kas veikala maksa 40 eur seit tika tirgots par 120eur??
Lietota virsjaka no Aliexpress ap 100 .
Smarzu/kosmetikas , somu feiki pilns.
T.T.
Ja salīdzina Atverskapi vai Andeli, vairāk + ir par Atverskapi.

Ja šeit nenopērk preci pirmajā nedēļa pēc sludinājuma ievietošanas, visdrīzāk ka arī nenopirks... pacelt sludinajumus šeit neredzu jēgu ( daudzām pārdevējam sludinājumi stāv gadu un ilgāk , ka tik maksa un liek pa jaunu/paceļ ? Beigas sanak preci par brivu atdot un vel piemaksat.
Atverskapi pacelt,dzest,likt pa jaunu var kaut katru dienu un bezmaksas.

Administracija/Liva seit patstavigi ievies ierobezojumus, melo utt.

Prece labi aiziet ss.lv tirgoju tur, vairakas kategorijas bezmaksas.
pērļu pūralāde
Es gluži nepiekristu aly.,šeit lupatnieces un pakaļdarinājumu tirgones ir vairāk.Tur grūti atrast preci,maz skatījumu,bet esmu ik pa laikam pārdevusi ko labu,šeit klikšķina n-tos pieteikumus un pazūd,tur nopirka.Jau vienā tēmā izskanēja šis ieraksts:atverskapi ir tā super lieta,ka var nobloķēt personu,kas klikšķina un uz visu piesakās,bet pēc tam izliekas par beigtu/pazūd.
Ir tā,ka nedēļām var nenopirkt neko.
solvita88
Man ar liekas..ka uz ta fona ka drebes vari pardot nemaksajot par sludinajumiemm..tie minusi neko nenozime! Jo Andele vnk nav iespejams pardot maicinu kura maksaja vsmz ap 20 euro pardot par adekvatu cenu. Bet ja pardod pa 2 eiro tad ta sludinajuma cena nu nav adekvata prieksh tas vienas maicinas!
ive-ta
Lietotas, labas un lētas drēbes tur nopērk ātrāk nekā andelemandele. Ir gadījies vienlaicīgi ielikt gan šeit gan atverskapi.lv un vienmēr tieši atverskapi.lv šīs mantas nopirka, kamēr andelē, ja visu laiku nemaksā par sludinājuma pacelšanu, ir tieši tas pats, skatījumi krasi samazinās. Bet kopumā, jā, tur ir aizvēsturisku lupatu kalni.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.