NEKOREKTI NORĀDĪTS IZMĒRS.

Nesen saskāros ar ļoti nepatīkamu situāciju. Vēlos padalīties savos iespaidos, lai vēl kādai negadītos līdzīga problēma. Iepatikās skaists mākslīgais kažociņš. Ilgi domāju, jo par cik pārdevēja bija no Jelgavas , iespējas piemērīt nebija. Norādīts izmērs S, ar norādi, ka var derēt arī uz M. Zinot Guess apģērba īpatnības man neradās doma, ka tas varētu būt man pārāk liels. Palūdzu nomērīt piedurkņu garumu un jakas garumu. Tas tika izdarīts un manī radās pārliecība, ka varu pasūtīt. Liels bija mans pārsteigums, kad saņemot sūtījumu un kažociņu uzvelkot, izskatījās, ka esmu ielīdusi vismaz par diviem izmēriem lielākā. Sāku meklēt izmēra norādes un ak vai - skaidri norādīts Size 16 !!!
Atzīstu savu kļūdu, ka nepajautāju plecu izmērus. :( Kad par savu vilšanos uzrakstīju pārdevējai , viņas profilā parādījās uzraksts - preci atpakaļ nepieņemu !
Kažociņš tiešām skaists, bet pāršūšana būs dārga .
Skarbi, bet no kļūdām mācāmies :)
rudzza
tapēc es vienmēr pajautāju kādu izmēru nēsā pati pārdevēja. Pēc tā var vadīties. Un arī es pati pārdodot savas lietas, norādu pēc sava izmēra vai nu tur pa lielu vai mazu.
-privats-
Oriģinālie Izmēri katram ražotājam var ļoti atšķirties ar reālo izmēru dzīvē, bet jebkura gadījumā būtu labi ja sludinājumā norādītu oriģinālo izmēru un sludinājuma aprakstā būtu piezīme kādam izmēram atbilst un izmēri centimetros, jo bieži vien tā izmēru noteikšana uz aci ir tikai Pārdevēja subjektīvais viedoklis un kādam attiecīgais (oriģinālais) izmērs ir tieši laikā!
P.s.Runāju par zināmiem ražotājiem un zīmoliem , nevis korejiešu vai aliexpress brīnumiem kas neatbilst nevienam izmēram :))
T.T.
Noraditais izmers uz birkas vairakiem razotajiem atskiras no reala izmers.
Van vairaki T krekli Ralf Lauren noradits izmers M bet reali XS/S ne lielaks.
Italu razojuma kleitas kur noradits S piemerotas M/L
xthin
Man arī tā nesen bija, tikai atsūtīja mazāku kleitu, nekā bija norādīts sludinājumā. Pārdevēja bija noteikusi izmēru "uz aci" nevis norādījusi to, kas rakstīts uz birkas.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.