Vai kāda ar jūtīgiem zobiem ir veikusi zobu balināšanu ar zoom vai flash un var padalīties pieredzē? Kā bija, kāds efekts, cik ilgi saglabàjās... cik vairāk jūtīgi zobi palika pēc tam?
Sveika! Veicu ar ZOOM, bet man nav jutīgi zobi :) procedūras laikā un dienu pēc tam bija drusku paaugstināta jutība, bet citādi viss ok. Esmu apmierināta ar efektu, man turas jau pusgadu, pēc laiciņa atjaunošu, jo šī procedūra nav uz visiem laikiem un vajag uzturēt :)
Man turas jau vismaz gadus 2 un zobārste nebeidz prasīt, ko es daru, ka tik balti, BET te ļoti būtiska bija kopšana pēc procedūras emaljas atjaunošanai, remineralizācijai, atbilstoša diēta. Diezgan daudz no paša dzīvesveida atkarīgs, cik noturīgs būs rezultāts, par to sīkāk var iztaujāt savu zobārstu vai higiēnistu. <br />
Jā, zobi palika vēl jutīgāki, jo iepriekš jau biju gana nograuzusi emalju (bruksisms). Otrreiz visticamāk netaisīšu. Kura no abām metodēm to gan neatceros, bet bija tā ar cikliem (kopā 4).
Liels paldies par komentāru un pieredzes stāstu, tieši bail no tā, ka būs tāda jūtība. Ka nevarēs dzīvot... un būs sliktāk ne labāk, jo jau tagad jūtīgi un visu laiku lietoju pastas jūtīgiem zobiem, kas mazina jūtīgumu...
Te drīzāk stāsts par to, ka vairāk būtu jāfokusējas uz emaljas remineralizāciju, jo tā plānāka/ vairāk bojāta, jo lielāks jutīgums, jo biezāka, jo mazāk dentīns spīd cauri un vizuāli zobi izskatās baltāki. Ieteiktu pievērst uzmanību *HYDROXYAPATITE sastāvdaļai zobu pastās (piemēram, Biorepair), kas šo uzdevumu veic. Balināšanai labāki rezultāti, ja zobiem ir dzeltenīgais tonis, ja pelecīgais, tad ne īsti. <br />
Katrā ziņā ieteiktu vizīti pie sava zobu speciālista, kas izvērtēs, vai vispār procedūra piemērota un pastastīs par riskiem un kopšanu 😇
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.
6 komentāri