Каталог

Omniva

Facebook redzeju rakstu, ka no 1.12.17. Omniva pacel cenas,vinu majas lapa gan neko tadu neatradu.Vai kadai ir info par to?
Wen Dy
Saprotu, jebkuršs cenas pieaugums ir nepatīkams, taču uzskatu, ka Omniva izmaksu pieaugums ir adekvāts- t.i. serviss ir augstākajā līmenī- tik ļoti ērta, operatīva sūtījumu piegāde/saņemšana.
Liels + noteikti ir pašapkalošanās vide- visu var noformēt, apmaksāt internetā un pie pakomāta paiet tikai 3 sekundes lai sūtījumu ievietotu nodalījumā.
+ izsekošanas kods noteikti ir ļoti laba opcija

Ja izmanotjam vēl Atverskapi atlaidi 10 % ir Ok.

Kāpēc andelemandele. lv klientiem netiek piedāvāta šāda vai līdzīga opcija?
ziemasvilks
Nevajag taču pārspīlēt..paaugstināja cenu par 20 centiem un, ak vai, vairs nevarēs atļauties. Omniva pakalpojums ir ļoti ērts, cena par šādu servisu arī pieklājīga, pat ar nelielo sadārdzinājumu. Starp citu, cenas ceļas arī tāpēc, ka algas paceļ ;)
Удаленный пользователь
Strādāju profesijā, kurā ir arī saskarsme ar ārzemniekiem, pat viņi ir diezgan izbrīnīti par cenām Latvijā. Iedotu viņiem naudu uz mēnesi tik, cik vidēji latvietis nopelna Latvijā, diez vai, ka varētu izvilkt līdz nākošai algai. Tāpēc arī korupcija visur plaukst un zeļ, arī krāpniecība, piemēram, šeit pat andelē. Vienkārši cilvēki ir tik tālu novesti, ka jau ķeras klāt pie pēdējā salmiņa, sāk zagt un taisīt visādas mahinācijas. Skumji, bet tā tas ir, un kamēr nemainīsies situācija valstī, tikmēr arī nemainīsies sabiedrība. Novirzījos no tēmas, bet vismaz ap sirdi vieglāk palika.

Viss, šodienai pietiks sev bojāt nervus! :D
Удаленный пользователь
Ja tā spriežam, tad jā, tas nav daudz, bet atkarīgs jau no tā, kam tā cena kāpusi. Protams, ka, piemēram, pienam vai tam pašam pakomātam, tie 0,20 centi uzreiz liekas daudz arī man. Ja iegādājos lielāku pirkumu, pieņemsim, par 50 Eur, tad tie 0,20 centi neko diži nemainīs.

Par algām runājot, vispār sviests. Kāda jēga tad pacelt algas, ja līdz ar to, arī visam citam cenas ceļas, tā jau ir ļoti nesamērīgi augstas. Principā, tad kāda jēga pūlēties un viņas pacelt, ja iedzīvotājiem nekāds ietaupījums tik un tā nesanāk. Laikam vienkārši, lai it kā neatpaliktu no citām valstīm, lai parādītu, ka mēs taču arī ''attīstāmies''. Papētiet cenas Vācijas veikalos....tas pats pulveris, kas kapsulās. Tur 3x kārbiņu komplekts maksā tik, cik mums 1 kārbiņa. Vai arī dārgās kafijas tur maksā tik, cik mums lētās. Man vienkārši dusmas, kad par to dziļāk aizdomājos, atvainojos! :D
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.