Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Atsauksmes arī par nenotikušiem darījumiem

Vajadzētu iespēju atstāt atsauksmi arī par nenotikušiem darījumiem. Saņemts pieteikums - var atstāt atsauksmi. Tas visiem varbūt padarītu iepirkšanos atbildīgāku un patīkamāku. Tie gadījumi ir daudz nevis viens atsevišķs.. Uzraksta - pazūd. Viens teikums nedēļā. Piekrīt darījumam, nosūtu kontu - pazūd un neatbild. Saprotu, var pārdomāt, bet ir pieklājīgi par to informēt pārdevēju. Es ļoti labprāt tādiem uzrakstītu atsauksmi, ka komunicēt un mēģināt ar šo cilvēku par kaut ko vienoties ir nudien nepatīkami.
DAMARANA 👑
Ņemot vērā šo portāla lietošanas noteikumu: Portāla lietošanas noteikums 4.7. punkts: Portāla lietotājiem nav pienākums atbildēt uz visām vēstulēm, kā arī pārdevējam ir tiesības pašam izvēlēties savas piedāvātās preces pircēju. Tas būtu stulbi. Jā man nepatīk pīrcējs, kurš pieteicies precei, piemēram, viņam daudz sliktās atsauksmes - es viņu bloķēju. Viņš man var atstāt atsauksmi? Par ko? Par to, kā es lietoju portālu saskaņā ar noteikumiem? Nu negribu es pārdot šai personai kaut ko. Atsauksmes dēļ vai vnkrš man nepatīk viņu tautība... Un par to saņemšu vieninieku, kā atteicu viņam?
kristiines123
Ā. Re kā. Nav pienākums atbildēt uz visām vēstulēm.. tagad es visu visu sapratu, kāpēc te ir tā. Es tomēr pieturēšos pie pieklājības un pieklājīgas komunikācijas nevis noteikumiem.
(Piemēram getapro ir iespēja atstāt atsauksmi ka darījums nenotika. Ļoti ērti - skatos cilvēkam 100% labas atsauksmes, bet pusi no darījumiem ir uzmetis)
longheart
Ir arī pārdevēji, kas ignorē pircējus vai arī viņiem atbildes uz katru jautājumu jāvelk kā ar stangām. Uzdod 3 jautājumus, atbild tikai uz vienu un ilgi, uzdod vēlreiz atlikušos, atkal atbild tikai uz vienu. Un tā kamēr pāriet jau vēlēšanās iegādāties kaut ko no šī pārdevēja. Man ne reizi vien ir tā bijis.
andalemandale
Negatīvās atsauksmes par lietotāja neatbildēšanu uz vēstulēm vai preces nepārdošanu tiks dzēstas. Portāla lietotājiem nav pienākums atbildēt uz visām vēstulēm, kā arī pārdevējam ir tiesības pašam izvēlēties savas piedāvātās preces pircēju.
Negatīvās atsauksmes par lietotāja solījumu iegādāties preci, kas reāli nenotiek, tiks dzēstas.

Jā,tādi ir noteikumi.
skolotajasskapis
Mani viena kundze vispār nobloķēja pēc mana pieteikuma. Vispār nesapratu par ko. Jo prasīju viņai atsūtīt man rekvizītus, lai es apmaksātu pirkumu. Un darīju visu ļoti pieklājīgi, pasakot Labdien un Lūdzu. Un jā, soma vēl joprojām pārdošanā. Laikam, kundze bloķē visus pieteicējus.
La Isla Bonita
Dīvaini izteikt nožēlu par neesamību iespējai, kura lieliski pastāv. Iespējams, pirms rakstīt jāizpēta portāls un tā sniegtās iespējas un ierobežojumus. Daudzas tādas atsauksmes gan tiek dzēstas, jo tām ir stingrāka izvērtēšana, un bezsakarīgu emocionālo izvirdumu autori, protams, nav spējīgi šo pārbaudi izturēt. Un tomēr šis ir pirkšanas-pārdošanas portāls, nevis Tinder, attiecīgi darījums ir primārais.
arizona
Tikko no kādas pārdevējas saņēmu tādu samazgu devu - ka labais andelesmandeles pārdevēju tēls sabruka (līdz šim 100% laba komunikācija un pārdevēji bijuši). Šādās situācijās, kad kāds izgāž savu atkritumu spaini pircējam - tiešām gribētos brīdināt citus pircējus, ka otra puse varbūt ir Tvaika ielas klients. Gribēju pieteikties vairākām precēm - taču sludinājumam bija ieraksts "nevar pieteikties". Nav ne jausmas kāpēc tā, uzrakstīju pārdevējai jautājumu - kāpēc nevaru - un beigās saņēmu no viņas vēstuli ar aizvainojošiem epitetiem (vismaz 4 -5 uzbraucieni, personiski, pārejot uz "tu" utt.) Kā jūs reağētu uz šādu komunikāciju?
arizona
Bet neko neesmu pirkusi no viņas iepriekš🤔 kāpēc bloķētu pircēju? Man šķita - varbūt ka andelemandele iesniegts kaut kāds apstrīdams case study
DAMARANA 👑
Palasot atsauksmes randomam pircējam, arī varu viņu bloķēt. Kaut nebija neviena deal ar viņu. Uz nākotni. Lai nevarētu pieteikties. Dažreiz jāpasargā sevi iepriekš.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.