Dpd problēmas.

Pakomātā vēlos sūtīt paciņu ar noformētu kodu Dpd.Pakomāts rāda,ka kods ir izmantots vai nederīgs.Otru reizi tas pats.Sazvanu Dpd,kas apgalvo,ka jāsūta vēlāk.Sistēma nedarbojas.
Mēģināšu rakstīt e-pastā un dabūt atpakaļ naudu par 2 neizmantojiet kodiem.
Paku aizsūtīju ar Pasta pakomātu
rose-omeyyade
Tagad ir funkcija - anulēt sūtīšanas kodu. Prasa īsu paskaidrojumu un atgriež stundas laikā, tajā pašā sludinājumā attiecīgi iespējams noformēt sūtīšanu no jauna. Tieši nesen noformēju kodu un sūtu bērnu pie pakomāta. Labi, ka papētīja uzlīmi pēc izdrukāšanas - sūtījums uz Lietuvu, Temu atgriešana! Mēģināja vēlāk - tas pats. Rezultātā veicu šo anulēšanu, vēlāk noformēju citu kodu un aizgāja, lai gan pie pakomāta bērns devās arī samērā ātri pēc koda noformēšanas.
linda.juste
Man tā bija kaut kādu nedēļu atpakaļ, bet tas manā gadījumā bija tādēļ, ka nebija iespējams pie pakomāta izprintēt adrešu karti jeb to pavadzīmi. Kad bija iespējams, man arī rādīja - kods jau ir izmantots.
Sazinājos ar Dpd un man pateica tā, ka ar roku jāuzraksta uz paciņas (es uz atsevišķas lapas uzrakstīju un pielīmēju) sūtīšanas numurs (tas garais) un pie pakomāta jāizvēlas bez printēšanas, ka jau ir un tad kad pirms ievietošanas pakomātā ir jāieskenē tas kods - vienkārši manuāli to ievadīt
linda.juste
Vienā no reizēm tas nenostrādāja un sazinājos esot pie pakomāta ar dpd konsultanti, viņa nosūtīja pavadzīmes kopiju e-pastā ko noskenēt un tad viss aizgāja.