Man diemžēl jau vairāk-kārtīgi ir nācies saņemt preci - brāķētu. Kleitas x3 no dažādiem pārdevējiem, kur tika norādīts, jauns bez birkas un, kā jauns, bet reāli noplēsta lence; uzrauts audums. Summas bija nelielas, tāpēc neatgriezīšu, bet, manuprāt, atgriezt tā pat, kā yagā - ir iespējams! vienkārši, būs jāsedz nosūtīšanas izdevumi. Nevajag spiest “saņemts. viss apmierina”, bet gan kārtīgi visu tad arī izlasīt un iziet cauri..
Diezgan sarežģīta tā atgriešana, jo nekur nav norādes. Beidzot ar Support palīdzību noskaidroju, ka pārdevējam ir jāaktivizē Atgriezt sūtījumu. Polis spītīgi turējās, ka kurpes bez defektiem. Tās ir no dermantīna un izskatās, ka gadiem kur glabātas, jo materiāls jūk kā putra uz visām pusēm. Tagad atgriezīšu par savu naudu.
Viss ir lieliski rakstīts. Spiežam, ka radušās problēmas, aprakstām situāciju, izvēlamies neapmierinātības iemeslu, un tad pārdevējs tiek aicināts piedāvāt jums risināšanas veidu. Tur bija, cik atceros, atgriezt daļu naudas vai visu summu, paturot preci, tad atpakaļsūtīšana bija un vēl kaut kas. Attiecīgi risinājumu pieņemsiet vai nē, tad turpinās diskusija vai arī jāaicina atbalsts strīdā. Jāsūta atpakaļ par saviem līdzekļiem, kodu nodrošina turpat sistēmā.
Man bija problēma, ka pārdevējs spītīgi turējās pie sava, ka prece ir kvalitatīva un nenāca pretim ne soli. Es pati uztiepu, ka preci sūtīšu atpakaļ. Tagad pat nenojašu, vai vispār nauda tiks atgriezta.
Vispirms jau notiek saziņa ar pārdevēju-Ja sludinājumā bija norādits nepatiess info, vai nebija minēts, ka ir defekts, tad tam nevajadzētu būt problēmai. Ilgāk būs, ja pārdevējs nepiedavās atgriešanu, tad tikai iesaistīties vinted. Par atgriešanu protams Tev pašai būs jāmaksā. Visspār žēl, ka andelē nav šāda opcija, ka pārdevējs naudu dabū tikai tad ja ar preci viss ok un nav melots par info. Mazāk būtu krāpniecības darbības šajā portālā.👎🏻👎🏻👎🏻
Vispār man līdz šim Andelē pārdevējas ir atgriezušas naudu par nekvalitatīvu preci, ja defekti nebija norādīti. Varbūt ir paveicies, jo izdevās sarunāt un vienoties.
Es vairāk runāju par to, ka šeit ik sekundi tiek taisīti viltus profili ar viņiem nepiederošām mantām.🙂 Bet nu jā, tad Jums paveicies- citas neatgriež naudu un pastāv uz savu.🫣👍🏻
Viss ir rakstīts vinted sadaļās, kur ir apraksti par katru soli/procesu un tamlīdzīgi. Varu iekopēt, ja tomēr nav izdevies atrast, bet visādi citādi, ar pārdevēju vispār neiesaku diskutēt, bet vienkārši, tiklīdz saņemta prece, kas ir brāķis, uzspiest šo pogu, ka viss nav ok(tā poga, kura parādas uzreiz tad, kad prece ir izņemta no pakomāta) un vienkārši pieprasījumā uzrakstīt aprakstu, pievienot bildes, viss.
Ne reizi neesmu diskutējusi, kaut ko rakstījusi pārdevējam, jo, ja nav nospiests, ka ir problēma, viņiem ne silts, ne auksts, jo nekas par to nebūs un 2 dienu laikā automātiski, kamēr diskutēsiet, pievienosies, ka viss ir ok.
Tā sistēma ir vājprātīgi vienkārša, burtiski aizņem 3 min viss process. Pārējais no vinteda, kamēr izskata situāciju.
Ja vadīsimies pēc portāla lietošanas instrukcijas, tad jau būs labi, galvenais nekādas pašdarbības, jo tad gan nekas nebūs labi. :D
Paldies, jau vakar tiku galā. Bet pārdevējs bija neatsaucīgs un palika pie sava, ka visi defekti bija aprakstīti. Es vienlaicīgi nosūtīju info gan Vinted, gan pārdevējam un tas bija 24h laikā pēc preces saņemšanas.
Poļiem ir cita uztvere par lietām, to arī esmu pārliecinājusies. Tas arī ir iemesls, kādēļ neielaižos diskusijās, bet visu daru caur sistēmu un atstāju vinteda ziņā, jo tas, ko teiks pārdevējs, būs vispār absolūti nesvarīgs moments. Vienā brīdī sapratu, ka bezjēdzīgi. :D
Ne reizi neesmu diskutējusi, kaut ko rakstījusi pārdevējam, jo, ja nav nospiests, ka ir problēma, viņiem ne silts, ne auksts, jo nekas par to nebūs un 2 dienu laikā automātiski, kamēr diskutēsiet, pievienosies, ka viss ir ok.
Tā sistēma ir vājprātīgi vienkārša, burtiski aizņem 3 min viss process. Pārējais no vinteda, kamēr izskata situāciju.
Ja vadīsimies pēc portāla lietošanas instrukcijas, tad jau būs labi, galvenais nekādas pašdarbības, jo tad gan nekas nebūs labi. :D
www.vinted.lv