Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Liudzu padomu.

Ieinteresēja prece, pārdevēja atbildeeja pirms 3 dienaam. Jaitaaju, kur un kaa iegaadaatoes, vai suuta ar pakomaatu, jautaaju konta nr, tel nr. Jebko, kas biidiitu lietas. Es pirmais potenciaalais pirceejs. Paardeveejs paraadaas online un viss. Te ir kaadi iipaaši noteikumi, kam pārsot , kam nē? Esmu te nesen.
Mademoselle Coco
Diezgan bieži te gadās, ka prece netiek pārdota tam, kas pirmais piesakās (arī man tā ir bijis)un es arī nesapratu! Kad piesakās pērlei, tad parādās uzrakts- ,ka esi nr.1,bet pārdevējs patur tiesības izvēlēties kam pārdot preci, tad sanāk kaut vai nr.4 pieteicējai, vai arī,kas uzrakstījis vēstuli!
punduris
ja man būtu jāpārdod prece tikai tiem, kuri piesakās pirmie, tad es nebūtu nevienu pārdevusi. 90proc cilvēku piesakās, uzdod jautājumu un tā tas paliek, pieteikums netiek dzēsts vai persona vispār pazūd. ja kamēr persona, kas piesakās pirmā 5 dienas uzdod pa vienam jautājumam dienā, tikmēr būtu muļķīgi ignorēt tos, kuri piesakās otrie vai trešie un ir gatavi preci pirkt.
prece ir jāpārdod pirmajam reālajam pircējam, nevis tam, kurš ir nospiedis pieteikšanās pogu. tas tā, lai būtu skaidrība, kādēļ kādreiz pārdod tiem, kuri rindā ir kaut vai piektie.

ja pārdevējs vienkārši ignorē dienām, nu tad neko. meklē citur. man nav īsti līdz galam skaidrs, kā var ielikt preci un tad uz mēnesi aizmirst ienākt portālā, bet tas tā.
bianca
Man biji līdzīgi. Redzēju, ka pircēja ir iegājusi Andelē, bet manas ziņas stāvēja "nav lasīts" 3 dienas. Gandrīz jau pārdevu otrai gribētājai..... Līdz ar pirmo sazinājāmies telefoniski. Izrādās pircēja manas ziņas vispār nebija saņēmusi!!! Tās vēljoprojām stāv "nav lasīts", kaut preci viņai jau pārdota. Un tā jau ir portāla tehniska kļūme.
paparde
Man ir bijis tā, ka vēstules neparādas kā jaunas - neiedegas augšā ar zīmīti, ka atnakušas jaunas vēstules, - un tad tikai netīšām, parskatot pieteikumus - iereaugu, ka cilveks man jau sen rakstījis; taču ta kā man neparādās paziņojums, ka ir jauna vēstule - un kur, - tad sanak palaist garām... un diezgan bieži tā. Līdz ar to pardevēja varbūt nemaz nav pamanījusi Jūsu vēstules pie pieteikuma. Var uzrakstīt parasto vēstuli - tā noteikti parādīsies ar paziņojumu, kā arī Saņēmēja e-pastā.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.