nesamērīga cena

Dāmas, vai man vienīgai liekas, ka, it īpaši pēdējā laikā, tiek liktas nesamērīgas cenas precēm? Ja es gribētu primark kurpes par 15 eiro vai ALDO par 40 (?!), vai vēl jo vairāk, MOHITO vai H&M kleitas pa 30, tad es ietu veikalā un pirktu uz atlaidēm. Jūs mēdzat kaulēties par 50% no cenas? Vai nebūtu labāk nospraust kādus cenu griestus?

punduris
gucci nekad nemaksās tik cik h&m. to laikam daudzi aizmirst. katastrofa ir tie, kuri tirgo replikas un viltojumus par oriģinālu cenu, nevis tie, kuri pārdod oriģinālus.
skaistaslietas
Cilvēki reizēm aizmirst, ka iznesot preci no veikala tā jau automātiski zaudē pusi no savas cenas, tātad ja tu to nopirki pa 100eur un trīs mēnešus pavalkāji, tas nenozīmē, ka viņas vērtība joprojām ir 100...
D K
Pilnīga taisnība! Lietota prece ir un paliek lietota, un mēs visas zinām,kā to sauc.... Lai cik mums negribētos savu mīļāko kleitu pārdodot saukt tajā vārdā, tā ir realitāte!
Un te nav runa par masveida humpalu tirgotājām, kas nopērk lielo maisu, un vienu lupatu pārdod par visa maisa cenu...
Cik atceros, Andeles starta moto bija-Pārdodot aizmirstiet iegādes cenu!?
Shona* Clothes
Katra individuāla izvēle - par cik tirgot! Ir taču abām pusēm izvēle - nepirk, ja neapmierina un iegādāties veikalā par pilno cenu plus atrast vēl to , ko kārojas. Ja man liekas kaut kas par dārgu šeit, es vienkārši eju garām. sašutumu nesaprotu arī.
irinakaro
Ir mantas,kuras nopirktas dargi,un pardodas par vairak ,ka pusi no cenas,bet stavoklis... piemeram es ieveroju ka bijis pardošana samsung s8 lieliska stavokli par 350€,un velak citas pardevejas ielikts sludinajums ari samsung s8 ar sasisto ekranu ari par 350€(vai biškiņ letak bija,jau neatceros). Un kuru telefonu nopirks atrak? Nu protams veselu. Viss ir atkarigs no pardevejas. Dažie saprot un saprotoši liek to cenu uz preci ,kura jau bija lietota,a dažie tomer ne.
irinakaro
Un tomer visu cieņu pardevejam,no kuras es personigi pirku tiešam ļooti labas lietas par ļoti mazu cenu. Vel reiz teikšu,viss ir atkarigs no pardevejas,viņas cilvecisku pusi,nevis (меркантильной). Atvainojus par manu latviešu.
pērļu pūralāde
Un cenu diedelētājas te ir lielā vairumā un visas par jaunām precēm prasa gandrīz pusi no jau lētās,norādītās cenas.
p.s. katrs tirgo par cik vēlas,es nebakstu nevienam,ka tirgo ,piemēram,burberry trenci lietotu(5g vecu modeli) par 165,kaut ASV uz atlaidēm jaunu var dabūt par 50.
ive-ta
Nav gan redzēts Burberry pa 50. Parastajos atlaižu veikalos augstās modes preces nemaz nav. Nordstrom Rack, 5th Sax Avenue, bet cena ir vairākos simtos. Pa 50 labi, ja Guess var atrast. Burberry kleitu cena sezonas beigās ap 300$, trencis noteikti vēl dārgāk.
xthin
Piekrītu autorei. Esmu novērojusi, ka šajā portālā publicē un arī pārdod par augstākām cenām nekā, piemēram, klātienē Andelemandele Ķīpsalā.
Reiz viena pārdevēja tur savas preces tirgoja par 2-3 reizes zemākām cenām, nekā bija izliktas portālā. Turklāt tirdziņā neiztirgotās preces turpināja tirgot portālā par augsto cenu.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.