Sekošana profiliem un favorītu saraksts

Cien. administrācija!
Vēlos ierosināt papildināt favorītu profilu sadaļu ar uzlabojumu. Piemēram, piesekoju dažiem profiliem. Šo profilu ievietotās preces ir redzamas sadaļā “pērļu medības”. Uzskatu, ka ir ļoti daudz lieka uz joslas. Mani, piemēram, neinteresē manis piesekoto profilu ievietotais bērnu apģērbs. Visa josla aizņemta ar man neinteresējošām precēm. Protams, var iet uz dāmu sadaļu, bet tad atkal ir redzamas preces no visiem profiliem, nevis tikai man interesējošiem. Manuprāt, šo var risināt ieviešot papildus funkciju “sekot profilam” uzliekot filtru “rādīt tikai apģērbu dāmām/ kungiem” vai arī papildus ķeksīša ielikšanu “nerādīt bērnu apģērbu/mājas preces”vai tml. No lapas ieprogrammēšanas viedokļa tā taču nav liela investīcija, bet krietni atvieglo atlasi, izsekošanu un darījumu operativitāti.
Kādas citiem lietotājiem domas?
artmax
Ļoti atbalstāms ierosinājums. Bieži vien ieraugot kādu interesantu preci, vēlos apskatīt visu pārdevējas piedāvājumu, bet jau pirmajā lapā ieraugot tonnu ar bērnu precēm, zaudēju interesi apskatīt pārējo.
Tomēr primāri vēlētos uzklikšķinot "Dāmām", redzēt visu piedāvājumu, nevis paziņojumu par to ka atrastas 0 pērles. Tās pats daudzām notiek arī ieejot savos profilos.
ilze-laure
Šķiet, Foruma top tēmas ir krāpnieču tēmas un sūdzēšanās. Uzlabojumi un konstruktīvi priekšlikumi nav populāri lietotāju vidū. Cik destruktīva kompānija forumā ?. Paldies Artmax un Santa par viedokli.
diskopele
Dāmas, liels, paldies, par ierosinājumiem un ieteikumiem- noteikti padomāsim par šāda filtra ieviešanu, lai portāla lietošana būtu pārskatāmāka.
Ja ir vēl kādi ieroinājumi , mēs ar prieku uzklausīsim! :)


Līva
egijamelka
Es piedāvāju ieviest iespēju veidot katram ne tikai favorītu, bet arī melno srakstu. To redzu šādi - lietotājam A. ir iespēja atzīmēt konkrētu profilu X (bez jebkādām bloķēšanām) kā SEV nevēlamu un to redzēs tikai pats lietotājs A. Piemēram, atverot preci, es redzu uzrakstu "Tu esi iekļāvis šo profilu nevēlamo sarakstā". JO vārdi, foto profilos mainās, izlasot par negatīvu pieredzi, bieži vien rodas vēlēšanās konkrētu profilu atcerēties un vairs neiesaistīties, bet aizmirstas, tiek mainīgi vārdi, niki, arī konti. Kamēr varēja izpētīt FB profilu, tas kaut cik palīdzēja noorientēties, bet tagad galīgi čābīgi. Es pērku reti, jo bail iesaistīties.
da.bu
Varētu arī ieviest “bloķēt” pārdevēju - neminēšu konkrēti, bet dažkārt viena otra portāla lietotāja atļaujas rakstīt “uzbrūkošas” vēstules par nenotikušu darījumu ??
egijamelka
Un vēl - kaut kas jādara ar forumiem. Cik saprotu, dalībniekiem nenāk paziņojums, ka uz viņu komentāru kāds ir atbildējis... Tā nu 100000 "meklēju", par kuriem lielākā daļa autoru jau ir aizmirsuši, stāv bez jēgas. Kāds uz komentāriem mēģina atbildēt un ko jautāt, bet tā arī paliek bez atbildes. Pamanīju dažas, kas mūždien ko meklē, bet nekad nepērk, varbūt, par neieskatās savā diskusijā. Es dažas reizes atbildēju komentāriem, kaut ko piedāvāju, bet nezinu vai kāds atbildējis, jo diskusijas noslīd, tad pašai jārokas un jāmeklē, jāceļ tās augšā (vēl jāatceras, kurā tu es piedalījies).
Irina Ko
Arī sekošana zīmoliem līdzīgi - ir daži zīmoli, kuriem interesē tikai šī zīmola pieaugušo piedāvājums vai otrādi tikai bērnu preces. Un tad ja nospied "sekot", tad tonnas nevajadzīgo sludinājumu redzi savā atlasē.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.