profila apskate caur FB

Kādreiz bija tā, ka uzspiežot uz lietotāja, varēja automātiski aiziet uz viņa profilu feisbukā. Man personīgi tas ļoti daudz ir palīdzējis, piem.pērkot kādu lietu, apskatos tā cilvēka bildi un varu saprast derēs man vai nē pēc izmēriem.
Un vēl, arī atklāt negodīgas pārdevējas (it sevišķi smaržu jomā), jo viņām parasti FB profili bija neīsti.
Lūgums atgriezt kādreizējo opciju.
punduris
es gan ar stalkeri sadarboties negribētu:D es kko vēlos pirkt, bet tā vietā tiek pētīti mani draugi, radi kaimiņi. nav diez ko korekti.
arī izmēru noteikšana pēc bildes liekas stipri abstrakta. ko darīt, ja profilā nav atrodamas bildes pilnā augumā? 2 stundu stalkošana vējā :D
Parasti jau, ja ko pārdod, tātad neder- vai pa lielu, vai pa mazu, vai nepiestāv... Profila bilde varētu parādīt tikai, kam neder (stila vai izmera ziņā) nevis kam der...

janetajumtina
Mēģinu saprast-kāds cita cilvēka augumam ir sakars ar personīgo augumu un kā citu augums ietekmē to vai pašam der? Man ir bijis tā,ka pajautā bildi uz auguma un tad atbild-redzu,ka jums pa lielu,paldies,nederēs.:D Kā arī-kāds konkrētā pārdevēja draugiem/paziņām ir sakars ar andeli? :D Pietam meitenes,kuras raksta,ka ļoti aktīvi nodarbojas ar stalkošanu,dāmas,jums pašām profilā pat nav ne vārds,ne uzvārds. :D
Šopaholiķe NR.1
uzskatu ka tas nav korekti lūrēt svešos, privātos logos.. ja cilvēks gribēs tad foto uz auguma atsūtīs.. kaut gan es uzskatu ka tam nav nekādas jēgas jo viena un tā pati lieta izskatās katram savādāk.. vienam nepiestāv otram izskatās kolosāli. lai saprastu vai derēs ir iespēja jautāt mērus un salīdzināt ar savām drēbēm kas der... un meitenes Jā ir jāsalīdzina drēbes ar drēbēm nevis nomērīts drēbes gabals ar savu augumu.. tur cm nekad nesakritīs. ;)
pērļu pūralāde
šeit nav nekāda sakara ar lūrēšanu svešos logos,bet elementāra piesardzība.Ne jau par velti,šeit katru dienu arvien vairāk un vairāk parādās zagles un krāpnieces un visi tik vaimanā,kā lai viņiem sadzen pēdas,niks neīsts,FB draugi nav,profils feiks? Es visas klikšķinātājas iepriekš pārbaudīju,vai pieteikums vispār ir aktuāls,jo nevienam nav noslēpums ka lielākā daļa piesakās un momentā klikšķis-atteicās,tas ir ieradums .

Un starp citu,kā FB neredz,tā profila "lūrētājas"' savairojušās draugiem.lv,man katru dienu vismaz 5 skatījumi.Katram pašam sevi jāaizsargā un jānodrošinās,administrācija nepalīdzēs.
Commenting on this topic is closed.