Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Labi tonālie krēmi!

Iesakiet labu tonālo krēmu, vai tonējošo jauktai tipa ādai, pārsvarā taukaina, bet šobrīd aukstajos laikos kopā ar sausu.
Paldies☺️
vikii
Ikdienai varu ieteikt pamēģināt savu esošo tonālo krēmu sajaukt ar savu dienas, mitrinošo krēmu. Rezultātā var iegūt paštaisītu BB krēmu. Un iesaku pirkt veikalā šķidros- Fuīdu tipa tonālos, viņ klājas stipri plānāka kārtā ?
jaijai
Sveiki! Konkrētu produktu Jums ieteikt nevarēšu(kas vienam labs ,citām var nederēt) ,bet es varētu mazliet pastāstīt par kosmētiku,kas varbūt Jums palīdzēs to izvēlēties.
1.Tonālie,bb un CC krēmi nedalās ādas tipos
2. Ja gribat tonējošu un maskējošs produktu ,kas būtu Jūsu ādas tipam . Paņemt dienas krēmu kombinētai ādai un pievienojiet tur jebkuru tonālo(pārdodas arī speciāli pilieni) (!!!!Tikai tonālo bez EĻĻAS ,jo jums ir taukaina āda).Jo vairāk pievienosiet ,jo vairāk tonējošs un maskējošs tas būs.
Rezultātā dabūsiet tonālo Jūsu ādas tipam :))!!!
3. Vis vis labāk izmantot minerālu pūderi ,kurš sejai neveidos plēvīti .Līdz ar to āda elpos , sebums varēs izdalīties bez problēmām un Jūsu ādā neveidos iekaisumi!
4.Izmantojiet kosmētikas bāzi ! Lietojot to ,Jūs varat lietot jebkuru tonālo. Jo bāzīte sagatavo ādu , izlīdzinot to un pārklājot sausos un taukainos laukumus ar plēvīti.
Sindija A
Kadu laiku atpakaļ eksperimentēju ar dažādiem tonaliem krēmiem un nonācu pie tiešām patiesi laba produkta, neesmu Nekad bijusi Oriflame fane, bet giordani gold liquid silk tonālais krēms tiešām labas kvalitātes- matēts , ar plānu kārtīņu uzklājas ļoti viegli un maigs, patīkams. Parasti tonālie krēmi rada taukainas ādas paskatu, bet šis ļoti vienmērīgi un veselīgi nogludina ādu, tiešām iesaku, parasta cena ir pie 17 eiro, bet bieži vien ir atlaides uz 8 eiro.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.