Preces ar defektiem

Pēdējā laikā, iepērkoties andelē, diezgan bieži esmu saņēmusi defektīvu apģērbu - salauzts rāvējslēdzējs, neizmazgājami pleķi, ļoti savēlies audums. Par defektiem pārdevējas ir apzināti noklusējušas. Kad rakstu vēstules, visas kā viena dievojas, ka apģērbs ir bijis ideālā kārtībā, tai pat laikā piedāvā atgriezt naudu - daļēji vai pilnībā. It kā tādā veidā lieta būtu atrisināta, bet paliek jautājums par atsauksmēm. Kāda ir jūsu pieredze tādos negatīvos darījumos - vai pēc naudas saņemšanas no pārdevējas liekat negatīvu atsauksmi par preces stāvokli?
nataly-2019
Man arī tā gadījās. Meita noskatīja baltu jaciņu. 5€ nav liela cena. Pasūtīju. Liela bija vilšanās man un meitai. Salāpīta, netīra, izvalkāti diegi. Es tādas drēbes pat neatdodu, bet metu ārā. Solīja atgriezt naudu. Nu protams, ka neatgrieza. Vēl strīdā, ka nav izvalkāti diegi. Uzņēmu paciņu un kad ieraudzīju uzreiz safotografēju un aizrakstīju pārdevējai. Man pat kauns no meitas bija pārdevējas vietā.
Julia ;)
Apskatījos sludinājumā esošās kurpju bildes un tiešām nobildēts tā, ka neko nevar pamanīt. Labi, ka esat atstājusi atsauksmi. Tagad es tām ļoti pievēršu uzmanību.
Tagad, kad atrodu kādu pērli, bet pārdevējai ir vismaz pāris sliktas atsauksmes, tas uzreiz atsit jebkādu vēlēšanos pirkt atrasto.
Vienreiz tā iegrābos. Pārdevējai bija trīs ļoti sliktas atsauksmes un ļoti daudz labas. Padomāju, ka mazums notikusi kāda nesaprašanās ar pircējām un gan jau viss būs labi. Bet nekā, arī man tika iesmērēta miskastē izmetama drēbe.
Un atkal retorisks jautājums - vai tiešām pāris eiro dēļ ir vērts bojāt savu reputāciju!?
lana.morisa
Nopirku guess kurpes, kuras var tikai izmest. Kurpes saņēmu vakarā, bet no rīta, kad paskatījos dienas gaismā biju šokā - purngalos caurumi un vairāki pleķi, kurus nevarēs iztīrīt. Ok, pats vainīga, sludinājumā bija norādīts, iespējami trūkumi, bet es padomāju, ka tas dēļ mazā pleķīša sānos. Man neienāca prātā paprasīt kādi trūkumi, pārdevēja, protams, arī nepateica. Vnk iesmērēja. Ok, 15 nav naudam, un cenšis neko dārgāku šeit nopirkt, bet nepatīkami gan. Nevaru iedomāties, kā tādas novalkātas mantas nav kauna pārdot. Kā jūs domājat, vai ir normāli, ka pārdevēji jau sludinājumā nenorāda kādi trūkumi?
mu6mire
Nopirku mēteli pa 27€ itkā div reiz vilkts jauns un vienkārši nederot.Kad saņēmu to grīdas lupatu ?? un pārdevēja ateica ka esot izsūtījusi man kā bildē un saplēsusi esmu pati.Kaut man bija mājas tieši meitas draudzenes kad pakoju ārā! Piebilda Ka tādas krāpnieces kuras apkrāpj pārdevējus viņa zinot,un draugi juristi ar mani tikšot galā jo es dzenot viņu izmisimā ar šādu apvainojumu ?Nevar pat visu sabildēt nav ne dzīvas vietas.
pērļu pūralāde
Protams,ka jāliek atsauksme,kaut nauda un prece atdota atpakaļ,tāpat lielais vairums šādu personu izdzēšas no portāla un turpina savu darbību ar citu niku.Man viena tāda arī gadījās,100% jau sen reģistrējusies ar citu /jaunu niku un siro tālāk.
Laura Lori
Protams, ka ir jàliek atsauksme. un jāraksta visu kā bija. Tamsèł jau atsauksmes ir domātas. Dèł šī paraduma likt tikai labas atsauksmes man negribas pirkt neapskatot klātienè. Saprotu var vienreiz gadīties nepamanīt, bet ja regulāri, tad tā jau ir sistēma.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.