Atkal Omnivai problēmas !

Lūdzu esiet uzmanīgas ! Omniva zaudē un pazaudē sūtījumus ! Šoreiz sūtījums bija paredzēts uz Igauniju, tā arī līdz šim brīdim tur nav nokļuvis. Omnivas mājaslapā redzams, ka sūtījums iestrēdzis Rīgas terminālī, jau trešo dienu un nekustas, zvanot zvanu centru kopš vakardienas sola noskaidrot un atzvanīt, taču nekā. Zvanīju pati atkal šodien 2 reizes, piedāvājos pati atbraukt un savākt sūtījumu, jo tagad jau es visus termiņus esmu nokavējusi, un nav vairs nekādas nozīmes, ja kopš 3.03. paka nekustas. Taču arī atdot paku viņi nevar, jo acīmredzot tās vairs nav. Solās pārbaudīt, izskatīt....... Vispār traki !!! Ko lai iesāk, ir kādai pieredze ? Ja nu viņi to paku ir nozaudējuši, nozaguši ? Pakas vērtība vismaz 70 eiro !!! Man zūd pamazām cerības.
boclets
Viss ir pavisam vienkārši - Omnivā bieži gļuko sistēma, mēdz būt ka kāds atnāk pakaļ pakai uz pakomātu, pēc koda ievadīšanas atveras ne tikai pareizās durvis bet kādas durvis papildus, varbūt neskanējas kods un sistēma rāda kļūdu - tāda paka nonāk pie problemātiskajām un tur stāv līdz brīdim kamēr kāds viņu sāk meklēt. Nozagt Omnivā nav iespējams - viss kamerās, neviens neriskēs. Pie visa vainīga programma ko izmanto Omniva. Notiek arī pakomātu maiņa vecos ņem nost liek jaunos.
janetajumtina
Pilnībā saprotu visus minētos punktus,bet tieši kā šim pakalpojumam ir jākļūst par klientu problēmu? Tā nevajadzētu notikt,diemžēl.
Nozagt ir iespējams,ir cilvēki,kuriem nav nedz morāles,nedz sirdsapziņas pārmetumu. Ja notiek krāpšanas gan andelē,gan citās pārdošanas platformās,tad kādēļ noliegt,ka nezagtu arī no Omnivas?
janetajumtina
Jaunākais stāsts. Esmu noformējusi sūtīšanu internetā(tā daru vienmēr),dodos sūtīt paku ar savu kodu,durtiņas attaisas,es vienmēr pārbaudu saturu pakomātam un pirmo reizi bija priekšā cita paciņa! :) Savu,protams,neievietoju,jo nevēlos,lai to pazaudē. Sazinoties ar Omnivu,paskaidroja,ka vainīgs ir otrs klients,jo ievietojis paciņu sev neparedzētajās durtiņās. Viņi jau nesaprot,ka cilvēks ievietojis tur,kur durtiņas attaisījušās,nav jau ar lomiku lauzis! :D Redz,cik droši ir pakomāti,ka var attaisīties jebkuras durtiņas un jūsu paku var paņemt kāds cits. :) Savu sūtījumu sūtīju vēlreiz ,maksājot no jauna,jo vairs ar šo kodu nevarēju nosūtīt,jo rādīja,ka ir izmantots,bet nav,jo paciņu neieliku,par cik bija aizņemts pakomāts. Fantastika! :D Ļoti,ļoti droši. :) ja nu es būtu tāda,kas pievāc to sūtījumu,kas bija iekšā? Kāds paliktu bez savas paciņas!
ninanina
Labas ziņas ! Beidzās viss laimīgi, un adresāts paku šodien saņēma. Bet nu panervozēt dabūju ne pa jokam. Labi , ka tā. Gribētos jau cerēt , ka apkalpošana un sniegtais serviss Omnivai uzlabotos. Bet nu tagad jāpadomā, pirms izvēlēties pakalpojuma sniedzēju.
Manuprāt, tie omnivas kurjeri ir pārslogoti un nespēj tikt ar savu darbu pienācīgi galā.
Kad man bija dpd kurjers viss kārtībā, bet tad caur lmt bija omnivas kurjers, tur nebija man izvēles. Un pat tad ar visu paredzēto datumu un aptuveno laiku iznāca šaize, jo iznāca pārcelt un gaidīt dienai ilgāk. Labi, ka var tā būt uz vietas un pagaidīt, bet... serviss zem katras kritikas.
janetajumtina
Ļoooti apskaužu tās meitenes,kurām ir pozitīvāka pieredze,jo patiesībā tas viss patērē tik nejēdzīgi daudz laika,lai izcīnītu kādu darbību no Omnivas puses,lai tās pakas atrastu un vispār risinātu situācijas. Mana draudzene saņēma Liepājā paku uz kuras bija rakstīts kā melns uz balta,ka tā ir domāta Rīgai :D Nu kā var kurjers ievietot nepareizo paku pavisam citā Latvijas galā,ja pat uz pakas ir rakstīts,kur tai pakai ir jābūt? :D Vēl citu reizi centās ieskaidrot,ka mana paka nav nosūtījusies,jo tā ir MIJIEDARBOJUSIES ar citu un uzlīmes nav bijušas. Ko? :D Es vienmēr pat lieku divas uzlīmes un draudzene,saņemot paku,vēl apstiprināja,ka visas uzlīmes bija vietā)gan mana personīgā,gan Omnivas),bet Omniva to neatzina,joprojām turējās pie sava,ka uzlīmes nav bijušas,tādēļ paka pazudusi.
Sandija anigoL
Jau gadiem izmantoju Omniva pakalpojumus un nekad nekas nebija nogājis greizi. Vēl brīnījos, ka tik daudz sūdzības visapkārt. Līdz šodienai! Meitene man sūtīja Martens zābakus, šorīt saņēmu...vecu DEKODERU saplēstā, vecā Rimi maisā!!! :(
anna-kocina
Man savukārt jocīgs notikums bija T/C"Mols" pakomātā, ievadot saņēmēja datus, kurus vienmēr pārbaudu 3x, man uzlīmi izprintēja uz pilnīgi citu adresātu un no pilnīgi cita sūtītāja, ja nebūtu ieskatījusies un uzlīmējusi, arī mans sūtījums būtu aizsūtīts "ellē-rasā" kur.. Pieļauju, ka pirms manis kāds nebija veicis visas darbības līdz galam? Vai ievietojis sūtījumu bez uzlīmes? Vai vienkārši kāda sistēmas kļūme?!
Tā kā sazvanīt staciju neizdevās, laika trūkuma dēļ, nācās pirkt vēl vienu uzlīmi, un izveidot to ar korektiem saņemšanas datiem.. Super!
S. A.
Arī ar Pasta Staciju ir bijušas problēmas. Tikko arī bija pazudusi paciņa un pēc dažām dienām "pēķšņi" atradās. Tā kā, visur ir kāds "robs" šajos pakomātu piedāvajumos.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.