Omniva vai Pasta stacija?

Vēlos uzzināt viedokli kuru jūs iesakat:) Omniva vai Pasta stacija?
Gan, gan. Visbiežāk gan sanāk ar omnivu jo atrodas tepat, bet kad vajag tad sūtu arī ar pasta staciju. Aizķeršanās nav bijušas. Tikai pasta staciju sazvanīt ir gandrīz neiespējama misija.
kristas-perles
Pasta stacijas paciņas nosūtīšana man liekas mulsinoša, ka visi dati ir jāievada pie pakomāta. Čeks un uzlīme neiznāk.
Pasta stacija nāk divreiz, trīsreiz ilgām nekā omniva.
Lielais plus ir zemai cenai un, tam, ka ir pieejami dažāda izmēra skapīši :)

Omniva ir ātra un ērta. Paciņu noformēju internetā pirms dodos uz pakomātu.
Esot pie pakomāta atliek vien ievadīt kodu, kurš saņemts sms, vai, tiem kam pieejams printeris - var iepriekš izprintēto svītrukodu izmantot.
Bieži noteik dažādas akcijas :)

Ar DPD gan jāsaka neesmu vēl sūtījusi, bet paciņas gan esmu saņēmusi.
Traki mulsinoši ir bijis, tad, kad pasūtu preci no interneta veikala, piemēram, vienā pasūtījumā divas preces, bet atnāk divas paciņas - katra prece savā kastītē (no viena pasūtītāja - interneta veikala, ne andeles).
Nikola Starostina
Cik esmu no kāda sūtījusi ar pasta staciju, sūtījums nāk nedēļu vai divas, bet ar omnivu nākamajā dienā. Toties omniva ir ļoti bezatbildīga kompānija, ja tev kaut kas notiks, viņi visi tevi pasūtīs, it īpaši ja iet runa par naudas atgriešanu :)
reeee
ja jāsūta maza paciņa, Dpd pakomātā XS izmērs vislētākais,
Omniva ir populāra bet man nepatīk, vienreiz paciņu gaidīju veselu nedēļu kaut nebija tālu jāved, citreiz ir bijis ka paku ieliek pilsētas otrā omnivas pakomātā, aizbildinoties ka tas pakomāts esot pilns un uz savu galvu izdomājuši ka es varu aiziet ziemā pāris km kājām uz otru pakomātu ? un tas notika ar mani un vēl 2 man pazīstamiem cilvēkiem ?
Ar Pasta Staciju problēmu nav bijis - vislētākā opcija lielākām pakām jo visi nodalījumi par vienu cenu. Pietam nav neko jādrukā, tikai ievadi kodu un ieliec pakomātā ?
Izmantoju abus pakomātus.Nekad nav bijušas problēmas.Neviena paka nav pazaudēta.
Pasta stacija paciņas piegādā nākošajā dienā pēc izsūtīšanas.
Ar kodu,ļoti lēta,ērta un ātra nosūtīšana.Nav jādrukā uzlīmes utt.
Ar Omnivu,sūtīšana aizņem vairāk laika.
livina29
Visu laiku pērku/pārdodu caur omnivu,tik 1x ir gadījusies aizķeršanās līdz šim vissvarīgāko paciņu gaidot,uz meitiņas pirmo jubileju gaidīju no šuvējas mums tērpus!Pamatīgu traci cēlām no visām pusēm,kamēr paciņu dabūjām..pēc vairāk kā nedēļas dienu pirms ballītes saņēmu!
Un nupat pirmo reizi paprovēju pasta staciju..vairs nesūtīšu par spīti zemākai cenai..arī sākot zvanīties pēc nedēļas tik saņēmu paciņu-rūgta pirmà pieredze?
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.