kontakts ar administraciju

Ka sakontakteties ar administraciju un vispar,ko darit ja jau gandriz divus menesus nav ne sanjemta prece,ne atgriezta nauda???
LEE 777777
Lietotāja vēl ir šeit, vai dzēsta? Ja ir, tad obligāti nedod miera, viņas konts ir, vārds, uzvārds-ko viņa vispār atbild, kādi iemesli, ka prece nav saniegusi adresātu, tālāk jau atliek Facebook, tur ir noderīga informācija bieži, var atrast gan darba vietu, gan daudz citas informācijas, finālā iesniegums policijā, administracija neskries un nenoņemsies ar tādām lietām, vienīgi viņi var dzēst profilu, lai šeit netirgojas, bet tas var netraucēt ienākt ar citu profilu no jauna utt., jo šeit tā gadās šad un tad. Man arī bija līdzigi, beigās atguvu naudu, jo prece bija pārdota vairākām pircējām.
bite53
JAUNA GARĀ KLEITA AR JOSTU par 25.00EUR nopirku no Sandras Safroņenokas ,bet kleita neatbilst 42.izmēram kā bija norādīts,izskatās ka kleita pirkta ebay un izmērs ne lielāks par 38,pie kam josta brāķis,kas nebija pateikts.Uzrakstīju Sandrai vētuli,ka nezinu ko šādā situācijā darīt,ka domāju viņai sūtīt atpakaļ.Šorīt vēlreiz uzrakstīju,bet atbildes vietā skatos,ka viņa izdzēsusies.Ko šāda situācijā darīt,izskatās,ka viņa veiksmīgi iesmērējusi savu nederīga preci un gavilē,es laikam vienalga sūtīšu viņai atpakaļ.
linda-padzus-tisa
Arī es uzrāvos uz Sandru Safroņenoku!!!! Tas bija ziemā, nopirku no viņas dūnu mēteli, samaksāju lielu naudu, un saņēmu briesmīgā stāvoklī, bildēs neko nevarēja manīt.
Nekavējoties devu viņai ziņu, ka vēlos savu naudu un sūtīšu viņai mēteli atpakaļ caur pastu! Naudu es saņēmu, sākumā ne visu, jo arî ar to bija jāpacīnās,lai viņai apgaismība rastos! Teicu viņai, lai raksta man savu adresi, jo sūtīšu caur pastu, bet šī ņēma un pazuda un adresi arī nerakstija.Sūti kaut uz Antarktîdu?. Divas nedēļas mētelis stāvēja pie manis( ik pa laikam viņai atgādināju), tad viņa pēkšņi attapās un sāka man brukt virsū, kur esot viņas mētelis!!!!!??Rakstîju pat administrācijai - rezultats nekāds- pēc mēneša atbildēja!
Beigās jau viņa adresi atrakstija un naudu arî par pasta izdevumiem atpakaļsūtîšanai atsūtija, bet tikai tāpēc, ka es biju nelokāma!
No administrācijas palīdzība ir nulle, diemžēl!
Es viņiem devu visu man pieejamo informāciju, varēja taču izdzēst šo krāpniecisko dāmu! Bet nekā!
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.